Βασιλική Μιλλούση: "Άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε" - Η απάντησή της στις δηλώσεις του Πετρούνια

Μετά τον ντόρο με το σχόλιό του για το ελληνικό metoo

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βασιλική Μιλλούση:

Χαμό έχουν προκαλέσει τις τελευταίες μέρες οι δηλώσεις που έκανε ο Λευτέρης Πετρούνιας αναφορικά με το κίνημα metoo στην Ελλάδα και τις καταγγελίες.

Ο Ολυμπιονίκης, λίγες ώρες μετά τον ντόρο, παραδέχτηκε πως ακούστηκαν λάθος όλα όσα υποστήριξε ενώ ζήτησε συγγνώμη από όλους. Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης (28/10), η Βασιλική Μιλλούση μίλησε στην κάμερα της εκπομπή της «Super Κατερίνα» και σχολίασε τις δηλώσεις του συζύγου της.

«Προχωράμε μπροστά, άνθρωποι είμαστε λάθη κάνουμε και προχωράμε», είπε η Βασιλική Μιλλούση.

Οι δηλώσεις της Μιλλούση για τον Πετρούνια

«Δεν θα στήριζα τον σύντροφό μου αν...» - Η δήλωση της Καινούργιου μετά τον σάλο με τον Πετρούνια

Το πρωί της Παρασκευής (22/10), η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε η Βασιλική Μιλλούση στο Happy Day για το άστοχο σχόλιο του Λευτέρη Πετρούνια (δείτε εδώ) και εξήγησε πως η στάση της ήταν συγκινητική.

Αρχικά η παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πόσο λάθος ήταν οι δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια, ενώ τόνισε πόσο σημαντικό ήταν το γεγονός ότι ζήτησε συγγνώμη στο δελτίο του ΑΝΤ1 για όσα είπε.

«Είδα μια κοπέλα πάρα πολύ στεναχωρημένη. Είναι φάουλ όλες του οι δηλώσεις αλλά βγήκε χθες στο δελτίο του ANT1, ζήτησε μια συγγνώμη, είπε αρκετά πράγματα λάθος αλλά ζήτησε μια μεγάλη συγγνώμη. Μια γυναίκα, όμως, η οποία στηρίζει τον σύντροφό της για μένα είναι άκρως συγκινητικό.

Ο σύντροφός της δεν κατηγορείται για κάποιο ποινικό αδίκημα, δεν έχει πράξει κάτι, ήταν κάποιες δηλώσεις λάθος, φάουλ για τις οποίες βγήκε και ζήτησε συγγνώμη. Οπότε, μιλώντας τώρα για την Βασιλική εμένα με συγκινεί το σθένος της, η δύναμη της, φαίνεται ότι είναι στεναχωρημένη. Να βγει και να στηρίξει τον άνθρωπό της και να πει ότι όντως έκανε λάθος αλλά είναι ένας πολύ γλυκός άνθρωπος.

Είναι άλλο το ποινικό αδίκημα… Εάν μάθαινα ότι ο σύντροφός μου κατηγορείται για ποινικά αδικήματα, δεν ξέρω αν θα έβγαινα ποτέ να τον στηρίξω. Δεν ξέρω πώς θα αντιδρούσα! Εδώ είναι κάτι τελείως διαφορετικό», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.