Χάρης Ρώμας: "Δεν υπάρχει λόγος να μιλήσουμε" - Κόλαφος για την Μιμή Ντενίση

Η απάντησή του στις πρόσφατες δηλώσεις της ηθοποιού

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χάρης Ρώμας:

Στις κάμερες και στους δημοσιογράφους μίλησε ο Χάρης Ρώμας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις δηλώσεις που είχε κάνει πριν λίγο καιρό η Μιμή Ντενίση. Ο ηθοποιός την ίδια στιγμή μίλησε για την τη νέα του σειρά, το Πεφταστέρι, ενώ έκανε λόγο και για τα προσωπικά του.

Οι δηλώσεις του Χάρη Ρώμα για την Μιμή Ντενίση

«Δεν έχουμε μιλήσει και ούτε υπάρχει και λόγος να μιλήσουμε. Δεν νομίζω να υπάρχει και κανένα πρόβλημα, αυτό εκ των ουκ άνευ δημιουργήθηκε. Η Μιμή είπε κάτι, το οποίο προφανώς το πίστευε η γυναίκα εκείνη τη στιγμή ότι θα μπορούσε να γίνει. Δεν θα μπορούσε να γίνει ή θα μπορούσε να γίνει αν το είχαμε μελετήσει με διαφορετικό τρόπο.

Δεν είχε κατατεθεί έγραφα αυτή η έκθεση έτσι κι αλλιώς στην Περιφέρεια για να κάτσουμε να το σκεφτούμε περαιτέρω. Εύχομαι κάθε επιτυχία και ξέρω ότι θα την έχει κιόλας σε μια ταινία που η Περιφέρεια έχει συμμετάσχει πάρα πολύ».

Για την νέα του σειρά: Φιλοδοξούμε να ξεκινήσουμε γυρίσματα τον Φεβρουάριο. Είμαι μια χαρά, είμαι πολύ ευτυχισμένος! Είμαι πολύ ευτυχισμένος που ζω. Η ζωή είναι πάρα πολύ ωραίο και σημαντικό πράγμα».

Η νέα σχέση του Χάρη Ρώμα

Στην κάμερα του Happy Day έδωσε συνέντευξη το πρωί της Παρασκευής ο Χάρης Ρώμας και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.

«Δεν έκανα καλά που είπα πως χώρισα μετά από 9 χρόνια σχέσης, γιατί συνεχίζω να αγαπώ ακόμα. Η σχέση μου ήταν γνήσια, είχε μεγάλη αγάπη, χάθηκε όμως η ερωτική έλξη», δήλωσε μεταξύ άλλων και συνέχισε:

«Είμαι έτοιμος για έναν νέο έρωτα. Πού ξέρεις, μπορεί να έχει ξεκινήσει και τώρα που μιλάμε».

Όσον αφορά στις δηλώσεις της Θεοφανίας Παπαθωμά απάντησε: «Θα την πω κατ’ ιδίαν κάποια πράγματα. Διαφωνώ με τις δηλώσεις της, δεν ξέρω όμως με ποιον τρόπο τις έκανε. Εγώ έχω διαφωνία με τον σύζυγό της. Ο κ. Πετράκος νομίζω ότι έχει όφελος γι αυτά που λέει γιατί από ότι ακούω θα κατέβει σαν υποψήφιος βουλευτής με μία νέα παράταξη».

Για το #metoo και αν έχει ζήσει κακοποιητική συμπεριφορά: «Έχω βιώσει και μάλιστα δύο φορές. Είχα πρόταση για να κάνω έναν ρόλο και αισθανόμουν ότι θα τον πάρω με το σπαθί μου. Αλλά δεν ήθελε το σπαθί μου. Όταν μου έπιασε το πόδι σηκώθηκα και τινάχτηκα. Είπα ότι δεν… και σταμάτησε εκεί».