Φως στο Τούνελ: Η ανακοίνωση του Mega για την Αγγελική Νικολούλη

Σοκαριστικές εξελίξεις στη σημερινή εκπομπή της (12/11)

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Φως στο Τούνελ: Η ανακοίνωση του Mega για την Αγγελική Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη και το Φως στο Τούνελ, επιστρέφουν απόψε (12/11) με μία νέα εκπομπή και δύο συγκλονιστικές υποθέσεις τις οποίες θα ερευνήσει η έμπειρη παρουσιάστρια μαζί με την ομάδα της.

Η Αγγελική Νικολούλη ανά καιρούς έχει αντιμετωπίσει πολύ σοβαρές υποθέσεις, ωστόσο όπως αποκάλυψε πρόσφατα μία είναι αυτή που κατάφερε να τη συγκλονίσει (δείτε εδώ ποια).

Η ανακοίνωση του Mega για την Αγγελική Νικολούλη

Το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, έρχεται την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου στις 23:20, στο MEGA, για εξιχνιάσει δύο υποθέσεις εξαφάνισης:

Θρίλερ με καθηγητή…

Μυστήριο με νεαρό πατέρα και ιδιοκτήτη φροντιστηρίου.

Τα προσωπικά του αντικείμενα βρέθηκαν σκόρπια στη διαδρομή του.

Αθλητές που τον συνάντησαν πριν «ανοίξει η γη και τον καταπιεί», αποκαλύπτουν άγνωστα στοιχεία.

Χάθηκε μετά από ιατρικό ραντεβού…

Αγωνία για τον νεαρό μηχανολόγο μηχανικό που ήρθε στην Αθήνα για να επισκεφθεί έναν γιατρό και έκτοτε αγνοούνται τα ίχνη του.

Τι είπε στην αδελφή του πριν κοπεί η επικοινωνία τους;

Το ραντεβού που έκλεισε και δεν εμφανίστηκε…

«ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ»

ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 23:20

Η σπάνια εξομολόγηση για το γιο της - «Μου λένε πολλοί ότι...»

Την Αγγελική Νικολούλη λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα της που έκανε χαμό, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Δώρας Αναγνωστοπούλου στο Mega Stories. Ανάμεσα σε άλλα μίλησε για την οικογένειά της και τον γιο της, ο οποίος ζει στο εξωτερικό και είναι σκηνοθέτης.

«Σίγουρα η οικογένεια είναι η σπουδαιότερη ιστορία της ζωής μου. Έμεινα αρκετά χρόνια παντρεμένη κι έχουμε ένα υπέροχο παιδί. Τον θαυμάζω τον γιο μου. Έχει ανοίξει τον δικό του δρόμο κι έχει πετάξει με τα δικά του τα φτερά. Μου λένε πολλοί σκεπτόμενοι σαν τις Ελληνίδες μητέρες, έχεις έναν γιο γιατί δεν τον έχεις μαζί σου; Λέω γιατί; Για εμένα τον έκανα; Στα παιδιά μας δίνουμε αυτά που πρέπει να δώσουμε. Τις βάσεις κι από εκεί και πέρα η ζωή τους ανήκει. Να είμαστε δίπλα τους, στην σκιά τους αλλά όχι μπροστά τους. Δεν θα έλεγα ότι είμαι η κλασική μητέρα», είπε η παρουσιάστρια.

Ο γιος της, Κωνσταντίνος Μουσούλης συμπλήρωσε: «Δεν μου έλειψε ποτέ κάτι. Κάπως ήταν πάντα εκεί. Τα συνδύαζε και τα κατάφερνε. Δεν είχα ποτέ κανένα παράπονο».