Βάσω Λασκαράκη: Λίγοι το γνωρίζουν - Που δουλεύουν οι γονείς της, Αναστασία και Χρήστος

Πράγματα που δεν γνωρίζαμε για την αγαπημένη ηθοποιό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βάσω Λασκαράκη: Λίγοι το γνωρίζουν - Που δουλεύουν οι γονείς της, Αναστασία και Χρήστος

Η Βάσω Λασκαράκη διανύει μια από τις πιο ήρεμες και όμορφες περιόδους της ζωής της καθώς και την δουλειά της την έχει, αφού πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά της ΕΡΤ, Σε ξένα χέρια, αλλά και την οικογενειακή γαλήνη κι ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της, Λευτέρη Σουλτάτου και της κόρη της, Εύας που πριν λίγες ημέρες μεγάλωσε κατά ένα χρόνο (δείτε εδώ φωτογραφίες από το πάρτι που διοργάνωσαν στο σπίτι).

Ωστόσο, τι πραγματικά γνωρίζουμε για την ιστορία της Βάσως;

Ποια είναι η Βάσω Λασκαράκη, οι σπουδές, οι γονείς και οι δουλειές

Γεννήθηκε στις 19 Οκτωβρίου 1979 στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Οι γονείς της, Χρήστος Λασκαράκης και Αναστασία Βαμβακίδου, ασχολούνται με τον καθαρισμό κτηρίων. Τελειώνοντας το σχολείο αποφάσισε να γίνει ηθοποιός κι γι' αυτό το λόγο έδωσε εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος σε ηλικία 18 ετών.

Βάσω Λασκαράκη βιογραφικό

Μετά την πρώτη απόρριψη ακολούθησαν δύο ακόμη απόπειρες για την ένταξή της στην ίδια σχολή τα επόμενα χρόνια. Τελικά σε ηλικία 20 ετών έγινε αποδεκτή από το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ξεκινώντας τις σπουδές της. Παράλληλα εργαζόταν ως σερβιτόρα, υποδοχή σε μαγαζιά και καθαρίστρια μαζί με τους γονείς της. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές της, το 2002 άρχισε να κάνει τις πρώτες της δουλειές ως ηθοποιός σε θεατρικές παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη.

Το καλοκαίρι του 2005 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα με σκοπό να συμμετάσχει σε μια μεγάλη ακρόαση της εταιρείας παραγωγής Άνωση Α.Ε., που αφορούσε στην αναζήτηση ηθοποιών για τις τηλεοπτικές σειρές του MEGA. Τελικά, μετά την ολοκλήρωση των δοκιμαστικών, κέρδισε ένα μικρό ρόλο στο καστ του τέταρτου κύκλου της καθημερινής σειράς Φιλοδοξίες.

Βάσω Λασκαράκη μαμά

Προσωπική ζωή

ο 2009, στα πλαίσια των γυρισμάτων της σειράς Η Πολυκατοικία, ξεκίνησε τη σχέση της με τον συμπρωταγωνιστή της, Γιάννη Τσιμιτσέλη. Τον Μάιο του 2013 έγινε γνωστή η εγκυμοσύνη της ύστερα από τέσσερα χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 24 Οκτωβρίου του 2013 ενώ στις 10 Νοεμβρίου του ίδιου έτους ήρθε στη ζωή η κόρη τους, Εύα. Στις 28 Σεπτεμβρίου του 2017, ανακοίνωσαν από κοινού το διαζύγιο τους με δήλωση μέσω του δικηγόρου τους.

Στα τέλη ,του 2017, ξεκίνησε τη σχέση της με τον σεφ Λευτέρη Σουλτάτο. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 29 Απριλίου του 2019 στο Ηράκλειο Κρήτης (δείτε εδώ φωτογραφίες)