«Μετά τα πράγματα ήταν διαφορετικά» - Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για την υγεία της στον αέρα του Πρωινού

Μίλησε για αυτό πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Μετά τα πράγματα ήταν διαφορετικά» - Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για την υγεία της στον αέρα του Πρωινού

Το πρωί της Τρίτης (23/11), ο Γιάννης Αϊβάζης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη μάχη που έδωσε πριν λίγο καιρό με τον κορωνοϊό. Με αφορμή την εξομολόγησή του αυτή λοιπόν, η Φαίη Σκορδά προχώρησε σε μία αποκάλυψη για την υγεία της.

Συγκεκριμένα η αγαπημένη παρουσιάστρια εξήγησε πως δεν πέρασε μία αλλά δύο φορές κορωνοϊό, απλά τη δεύτερη δεν το ανακοίνωσε. Μάλιστα είπε πως την πρώτη φορά αισθάνθηκε την ανάγκη να μιλήσει για αυτό στον Νίκο Χατζηνικολάου καθώς τότε ο κορωνοϊός ήταν κάτι νέο για όλους μας.

Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για την περιπέτεια με τον κορωνοϊό

«Δυο φορές. Πρέπει να βγαίνω στον Χατζηνικολάου κάθε φορά; Την πρώτη φορά επειδή ήταν η πολύ αρχή του κορωνοϊού και επειδή δε γνωρίζαμε, αισθάνθηκα την ανάγκη να βγω να το πω δημοσίως. Φοβήθηκα, επειδή δεν ήξερα, δεν ήθελα να κάνω κακό σε κανέναν. Ηθικά, για αυτόν τον λόγο το έκανα. Μετά τα πράγματα ήταν διαφορετικά», είπε χαρακτηριστικά η Φαίη Σκορδά.

Το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα κατά της Φαίης Σκορδά

Τσακώθηκαν ξανά στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας με την Φαίη Σκορδά. Αφορμή στάθηκε η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη το βράδυ της Τρίτης 22/11 και το ταξίδι της τραγουδίστριας στην Θεσσαλονίκη την ίδια ημέρα με τον πρώην σύζυγό της, Ντέμη Νικολαϊδη.

Χθες λοιπόν, μαζί με το ζευγάρι βρισκόταν κι ένας καλός φίλος της Δέσποινας, ο Σάββας Σπαθαρίδης, ο οποίος είναι υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων στο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης που έμεινε μαζί με τον πατέρας των παιδιών της μετά το διαζύγο.

Ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού, σημείωσε πως η τραγουδίστρια δεν γνώριζε για την διαμονή του Ντέμη στο ίδιο ξενοδοχείο, ωστόσο, η Φαίη Σκορδά είχε διαφορετικές πληροφορίες, με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να γίνει έξαλλος.

«Άρα αναιρείς αυτό που είπα χθες; Τι κάνεις; Δεν το γνώριζε. Πάλι με αναιρείς! Και τι σημασία έχει; Μην με αναιρείς, μην με ακυρώνεις. Είμαι στο κουρμπέτι πολλά χρόνια, σε παρακαλώ μην με αναιρείς! Γνωρίζω ότι δεν το ήξερε η Βανδή ναι! Το έμαθε και απέφυγε να τον δει στο πρωινό. Πήραν πρωινό και οι δύο στο ίδιο ξενοδοχείο.

Για να το λέω, σημαίνει ότι έχω μιλήσει με ανθρώπους πολύ κοντά τους. Δεν το λέω από το μυαλό μου. Έπαθε σοκ η Βανδή όταν έμαθε ότι ο Ντέμης ήταν εκεί. Αν ο Ντέμης ενσυνείδητα πήγε επειδή ήξερε ότι θα είναι η Βανδή, δεν το ξέρω. Όταν λέω κάτι, το λέω μετά λόγου γνώσεως. Μπορεί να έκλεισε ο Ντέμης δωμάτιο σε άλλο όνομα» είπε ο Γιώργος Λιάγκας στη Φαίη Σκορδά εκνευρισμένος.