Απασφάλισε ο Χρήστος Λούλης - "Δεν θα πήγαινα σαν αντικαταστάτης στον ρόλο του Άρη Σερβετάλη"

"Με προβληματίζει η στάση του"

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Απασφάλισε ο Χρήστος Λούλης -

Καλεσμένος στην εκπομπή «Τι λες τώρα» βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (28/11) ο Χρήστος Λούλης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από την θεατρική παράσταση «Ρινόκερος» στην οποία και πρωταγωνιστούσε λόγω των μέτρων των κορωνοϊού (δείτε εδώ ποιος είναι ο αντικαταστάτης του)

Οι δηλώσεις του Λούλη για τον Σερβετάλη

«Με προβληματίζει η στάση του Άρη Σερβετάλη. Για το γεγονός του γιατί δεν εμβολιάζεται σε μια περίοδο που οι ηθοποιοί έχουν φοβερό πρόβλημα διαβίωσης. Σε παλιότερη συνέντευξη του είχε πει ότι δεν θα κάνει εμβόλιο. Αυτό που με προβληματίζει εμένα είναι πως δεν θα ήθελα να υπάρχει τόση αμφισβήτηση για το εμβόλιο. Θα ήθελα να έχει τελειώσει αυτό το θέμα.

Εφόσον ο Άρης Σερβετάλης έχει αυτήν θέση την ψυχική μέσα του, βέβαια και έπρεπε να το κάνει αφού έτσι ένιωθε. Το δυστυχές είναι ότι κάποιοι άνθρωποι αναστατώθηκαν και βρέθηκαν αντιμέτωποι με το φάσμα της ανεργίας. Δεν θα πήγαινα σαν αντικαταστάτης στον ρόλο του Άρη Σερβετάλη αν μου έκανε πρόταση ο Γιάννης Κακλές, για πολλούς λόγους. Τον Αιμιλιάνο Σταματάκη δεν τον γνωρίζω προσωπικά, αλλά του εύχομαι κάθε επιτυχία».

"Αν είσαι αυθεντία, πρέπει να μου πιάσεις τον κ@@λο;" - Ξέσπασε για τις καταγγελίες

Συνέντευξη στο Gala και στον Κώστα Μποτούση παραχώρησε πρόσφατα ο Χρήστος Λούλης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στο ελληνικό κίνημα metoo και τις καταγγελίες, ιδίως στον χώρο του θεάτρου ενώ και ο ίδιος είχε αναφερθεί σε ένα δικό του αντίστοιχο περιστατικό.

Ποια είναι η θέση σου για το #Me Too στο θέατρο;

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με όλους τους ανθρώπους που βγήκαν μπροστά και μίλησαν. Νιώθω ότι πέρασε η εποχή των γκουρού που οι νέοι άνθρωποι φοβούνταν ακόμα και την σκιά τους και δεν έβγαιναν ποτέ να πουν τίποτα. Γενικά, δεν πιστεύω στις αυθεντίες. Δηλαδή, αν είσαι αυθεντία, πρέπει να μου πιάσεις τον κ…ο;

Δεν είμαι όμως καθόλου ευχαριστημένος με αυτά που άκουσα, τα οποία ξεπερνούν κατά πολύ εκείνα που όλοι ξέραμε, ότι δηλαδή υπάρχουν άνθρωποι κακότροποι, ψώνια, άρρωστοι και κομπλεξικοί. Το να υπάρχουν αυτές οι καταγγελίες δεν είναι κάτι που τιμά το θέατρο.

Χρήστος Λούλης για το κίνημα metoo