Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η "σπόντα" για την Μαρίνα Πατούλη: «Ή εγώ έχω καταλάβει λάθος, ή εσείς…»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ειρήνη Παπαδοπούλου: Η

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» έκαναν δηλώσεις η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Μαρίνα Πατούλη με αφορμή την συμμετοχή τους στο φιλανθρωπικό show του ALPHA, το J2US.

Μάλιστα, στο τελευταίο live η Μαρίνα Πατούλη είχε κάνει γνωστό πως ήθελε να αποχωρήσει. Ωστόσο, η Ειρήνη Παπαδοπούλου όταν βρέθηκε καλεσμένη πριν από λίγες ημέρες στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» αποκάλυψε πως η ίδια θα συνεχίσει κανονικά.

Οι δηλώσεις της Ειρήνης Παπαδοπούλου

«Ή εγώ έχω καταλάβει λάθος… ή εσείς… Επειδή δεν έχω μιλήσει, δε ξέρω κάτι επίσημο, εγώ τουλάχιστον προς το τέλος αυτό αντιλήφθηκα. Πολύ αυθόρμητα απάντησα ότι εκεί κατάλαβα “ωχ μήπως δεν έχω καταλάβει σωστά;”»

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Πατούλη

«Ήταν πολύ ωραία εμπειρία, όμως έγιναν κάποιες συγκυρίες. Ήταν όλα πολύ καλά, θέλω να έχω μία όμορφη ανάμνηση και θα το κλείσουμε το Σάββατο με αυτόν τον τρόπο. Έγινε λάθος επιλογή τραγουδιού, που εγώ δεν είχα καμία ευθύνη σε αυτό, ένιωσα λίγο άβολα γιατί ακούστηκαν πολλά και διάφορα.

Εγώ ήθελα να τραγουδήσω, όμως αυτό το τραγούδι δε μπορούσε να βγει και αυτό το στοιχείο δημιούργησε ένα πολύ κακό κλίμα και στη δική μου διάθεση… Δε μου ταίριαζε! Είπα μετά να αποχωρήσω και να συνεχίσουν τα νέα παιδιά… Γιατί να στερώ τη θέση από ένα παιδί που θέλει να παραμείνει;

Ακούστηκε κάτι για φιλανθρωπικό, μη φιλανθρωπικό. Εγώ πήγα για έναν σκοπό εκεί κι όποιος κατάλαβε κατάλαβε». Για την Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Μαρίνα Πατούλη είπε χαρακτηριστικά: «Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, απλά καλό θα είναι να μην μιλάμε για τους άλλους παρά μόνο για τον εαυτό μας. Δεν με εκπροσώπησε, γι’ αυτό και το διέψευσα».

Μαρίνα Πατούλη: Η πρώτη ανάρτηση μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το J2US

Επεισοδιακό ήταν το live του J2us το βράδυ του Σαββάτου 27/11 με πρωταγωνίστρια αυτού την Δέσποινα Βανδή και την Μαρίνα Πατούλη (δείτε εδώ τι έγινε). Μετά από μια σκληρή κρητική που δέχθηκε η Πρόεδρος της UNESCO από την γνωστή τραγουδίστρια για την ερμηνεία της πάνω στην σκηνή αποφάσισε να αποχωρήσει γιατί ένιωσε πως... αμφισβητήθηκε για τον λόγο που δέχτηκε να συμμετάσχει στο παιχνίδι, που αν μη τι άλλο ήταν φιλανθρωπικός.

Μια ημέρα μετά το live, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram βίντεο από το τραγούδι που της... κόστισε την συμμετοχή της δείχνοντας πως είναι ακομπλεξάριστη και πως ενώ γνωρίζει πως δεν το είπε καλά δεν την ενδιαφέρει καθόλου γιατί εκείνη ήταν εκεί για κάποιο σκοπό και ξέρει πολύ καλά πως δεν είναι τραγουδίστρια.

Τα σχόλια κάτω από την εν λόγω ανάρτηση ήταν αποθεωτικά για εκείνη και... φαρμακερά για την Δέσποινα Βανδή!