«Ήμασταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οικογένεια...» - "Τσάκισε" κόκαλα η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Μίλησε για το bullying που δέχθηκε ο αδελφός της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Ήμασταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στην οικογένεια...» -

Καλεσμένη στην εκπομπή Open Weekend βρέθηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Το μοντέλο μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα που πέρασε με την υγεία της, τις καταγγελίες, αλλά και για το bullying που δέχτηκε ο αδερφό της από συμμαθητές του.

Να υπενθυμίσουμε πως πριν από μερικές εβδομάδες είχε βρεθεί στην εκπομπή Super Κατερίνα και είχε συγκλονίσει με την αποκάλυψη που έκανε για αυτά που είχε υποστεί ο μικρός της αδερφός.

Η αποκάλυψη της Δήμητρας Αλεξανδράκη

«Είναι κάτι που θέλω να το αφήσω πίσω. Έθιξα το θέμα γιατί ήμουν σε απόγνωση. Ήμασταν μια εβδομάδα σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση όλοι στην οικογένειά μας. Ειλικρινά το είχα αφήσει για το τέλος αυτό» είπε.

«Θεωρώ πως έχουν καλυτερεύσει τα πράγματα. Γενικά έχουν ασχοληθεί οι φορείς με αυτήν την περίπτωση, όπως ακούω και για άλλα παιδιά. Ήθελα να ενημερωθώ τι γίνεται γενικά σε αυτήν την περίπτωση και δεν είμαστε μόνο εμείς. Ήθελα να δω λειτουργεί αυτός ο μηχανισμός; Γίνεται κάτι; Γιατί υπάρχει τόση γραφειοκρατία;» δήλωσε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

«Πήγαν και εκφόβισαν τη μητέρα μου...»

Καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (13/12) η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο bullying που δέχεται ο αδερφός της καθώς και στις απειλές που δέχθηκε η μητέρα της μετά την αποκάλυψή της.

«Ο αδερφός μου είναι δώδεκα ετών. Έχει μετακομίσει εδώ και περίπου ένα χρόνο με την μητέρα μας στην Κρήτη. Έχω βίντεο να τον κυνηγάνε και να τον κλωτσάνε. Αυτό που με έχει φρικάρει είναι ότι άρχισαν να αντιδράνε οι οικογένειες των θυτών και να επικαλούνται διάφορες δικαιολογίες για να τα καλύψουν.

Εγώ δεν ανέφερα κανέναν άνθρωπο και αν τους δω αυτούς τους γονείς δεν τους αναγνωρίζω… Με το που μίλησα έμαθα κι άλλα πράγματα, άνοιξαν κι άλλα στόματα και είπαν ότι και τα δικά τους παιδιά έχουν δεχτεί σωματική βία.. Χωρίς να αναφερθώ σε ονόματα, ούτε στην περιοχή ούτε στο σχολείο, πριν καλά καλά τελειώσει η εκπομπή υπήρξαν αντιδράσεις. Πήγε ο πατέρας αυτός και εκφόβισε τη μητέρα μου στη δουλειά της», είπε χαρακτηριστικά.