«Φέτος έπεσαν τα νούμερα στις Άγριες Μέλισσες, οφείλεται στο ότι ξεκινάμε αργά...»

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Φέτος έπεσαν τα νούμερα στις Άγριες Μέλισσες, οφείλεται στο ότι ξεκινάμε αργά...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο Γιώργος Σουξές ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το γάμο του που σχεδιάζει με την αγαπημένη του σύντροφο. Από την άλλη, δεν δίστασε να αναφερθεί και για τις «Άγριες Μέλισσες» καθώς τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι καθόλου ικανοποιητικά στην φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Σουξέ

«Έχουμε συμφωνήσει, αν τελικά το κάνουμε γιατί μπορεί να μας ματιάσουν, στις 27 Αυγούστου για τον γάμο. Η σύντροφός μου προσέχει πάρα πολύ την διατροφή της, περνώ ένα μαρτύριο. Θέλει να φορέσει νυφικό, έχει χρόνο ακόμα. Φέτος έπεσαν τα νούμερα.

Πιστεύω ότι οφείλεται στο ότι ξεκινήσαμε αργά, δεν ξέρω γιατί το αποφάσισε το κανάλι. Αυτό κανονίζει τον προγραμματισμό του. Το ένα ήταν αυτό και το άλλο είναι πως είναι δύσκολο το θέμα, έχει ξυλοδαρμούς και βιαιότητες και κάποιοι άνθρωποι, επιστρέφοντας στο σπίτι τους μετά από αυτό που περνούν όλη μέρα στη ζωή τους, σου λένε ότι εγώ θέλω να χαλαρώσω λίγο».

Βγήκε στο Mega Καλημέρα και αποκάλυψε την ημερομηνία του γάμου του

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Πέμπτης (11/11) ο Γιώργος Σουξές, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο του με την αγαπημένη του σύντροφο, αποκαλύπτοντας την ημερομηνία που θα γίνει το μυστήριο.

Όπως είπε, ο γιος του έμαθε από τα δημοσιεύματα ότι παντρεύεται και προς το παρόν δεν έχει γνωρίσει τη σύντροφό του.

«Η σύντροφός μου είναι η μοναδική. Εκείνη μου είπε να είμαστε μαζί, εγώ δεν τόλμησα και είπα ‘κοίτα να δεις τώρα’. Η σύντροφός μου δε με έχει δει να παίζω ούτε στο θέατρο, ούτε στην τηλεόραση, απλά ξέρει τι δουλειά κάνω.

Έχουμε συμφωνήσει ο γάμος να γίνει στις 27 Αυγούστου, λέγαμε να πέσουμε με αλεξίπτωτα και αυτή μου είπε ‘δε θέλω γελοιότητες’. Ο γιος μου κάπου διάβασε για την σχέση μου και λέει ‘παντρεύεσαι;’. Τώρα περιμένει να την γνωρίσει», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Σουξές.