Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Η ανάρτησή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους πως βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και πως οι παραστάσεις του έχουν αναβληθεί.

Ο ηθοποιός αυτό τον καιρό παίζει στον «Κουρέα της Σεβίλλης» στο θέατρο Ακροπόλ ωστόσο για λίγο, οι παραστάσεις μπήκαν στον "πάγο" καθώς νοσεί με κορωνοϊό.

Ο ίδιος βέβαια δείχνει να το αντιμετωπίζει με πολύ θετική διάθεση και ανυπομονεί να επιστρέψει σιγά σιγά στο σανίδι.

Η ανάρτηση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου

«Έπεσε και το κάστρο της Σεβίλλης στο Ακροπόλ!!! Από κεκτημένη ταχύτητα ως Θετικός άνθρωπος .. θετικός και στον Covid.. Θετικός όμως κι ως διάθεση.. Θα περάσει κι αυτό και θα επανέλθουμε ακμαίοι και πιο δυνατοί», έγραψε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Ο λόγος που έδιωξε την Σταμάτη από την παράστασή του

Στην κάμερα της εκπομπής Το Πρωινό μίλησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος το βράδυ της Πέμπτης (17/12) στο θέατρο «Ακροπόλ». Ο γνωστός ηθοποιός ρωτήθηκε φυσικά και για το σκηνικό με τη Σάσα Σταμάτη και την απόφασή του να την διώξει από την παράσταση, ειδάλλως δεν θα έπαιζε.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών, το περασμένο Σαββατοκύριακο πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση "Ο κουρέας της Σεβίλλης", όμως λίγο αφού έκατσε σε μία από τις πρώτες θέσεις, μία από τις ταξιθέτριες την πλησίασε και της ζήτησε διακριτικά να αποχωρήσει γιατί διαφορετικά δεν θα ξεκινούσε η παράσταση.

«Θα με συγχωρήσετε. Ξέρω πως έχετε κάτσει πολλές ώρες εδώ. Αλλά δεν είχα σκοπό να κάνω κανένα σχόλιο. Να μου είστε καλά και εύχομαι καλές γιορτές. Δεν πήρα καμία απόφαση. Τι να σας πω; Να είστε καλά, ενωμένοι όλοι.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος για διχασμό. Το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω είναι καλές γιορτές. Να προσέχετε και να προσέχουμε όλοι. Και να βρεθούμε τον καινούργιο χρόνο πιο δυνατοί», τόνισε ο ηθοποιός.