Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Το ανακοίνωσε στην Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο - Η μεγάλη απόφαση που πήρε ο γιος τους, Άγγελος

Τι αλλάζει στη ζωή του

Το ανακοίνωσε στην Ελένη Μενεγάκη και τον Γιάννη Λάτσιο - Η μεγάλη απόφαση που πήρε ο γιος τους, Άγγελος
News 19.01.2022 10:29
Από Youweekly Team

Τα 19 του έχει κλείσει εδώ και λίγο καιρό ο Άγγελος Λάτσιος (δείτε εδώ το δώρο που του έκανε η Ελένη Μενεγάκη) και έτσι έχει έρθει η ώρα να πάρει μερικές πολύ σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή του, οι οποίες αφορούν στο μέλλον του και τη ζωή του.

Κάτι τέτοιο λοιπόν έχει συμβεί και στην περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη και του Άγγελου Λάτσιου. Όπως είχε γίνει γνωστό πριν από κάποιο καιρό, ο Άγγελος Λάτσιος, μόλις τελείωνε το σχολείο θα έφευγε από την Ελλάδα και θα πήγαινε στην Αμερική για να σπουδάσει. Κάπου εκεί ωστόσο ήρθε η πανδημία και η καραντίνα οπότε το πλάνο αυτό πήγε πολύ πίσω.

Η εναλλακτική του ήταν να ασχοληθεί με τα τουριστικά προκειμένου να αναλάβει την επιχείρηση στα Άχλα, μιας και η Ελένη Μενεγάκη είχε σχέδιο να επεκτείνει το Όναρ.

Ο ίδιος ωστόσο είχε διαφορετικά σχέδια για τον εαυτό του και εκεί ήρθε ο μεγάλος καυγάς ανάμεσα σε μαμά και γιο (δείτε εδώ ακριβώς τι είχε συμβεί)

Άγγελος Λάτσιος Ελένη Μενεγάκη

Ο Άγγελος Λάτσιος ξεκαθάρισε στην Ελένη Μενεγάκη πως δεν έχει σκοπό ούτε να φύγει για Αμερική, ούτε να ασχοληθεί με τα τουριστικά καθώς θέλει να μπει σιγά σιγά στον χώρο της τηλεόρασης, ακολουθώντας το παράδειγμα των γονιών του. Ο καυγάς αυτός ήταν αρκετά έντονος και η κατάληξή του δεν ήταν άλλη από την απόφαση του Άγγελου Λάτσιου να φύγει από το σπίτι και να μείνει μαζί με τον μπαμπά του (δείτε εδώ το σπίτι τους).

Η νέα απόφαση του Άγγελου Λάτσιου

Ο μεγάλος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, έβαλε κάτω τα πράγματα και για αρχή αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί και συγκεκριμένα, να μείνει μόνος του. Εδώ και καιρό, βρίσκεται σε σχέση με τη Γαία Μερκούρη, με την οποία περνάει πολύ καλά μαζί και έτσι δεν αποκλείεται να τους δούμε να συζούν.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πόσο κοστίζει την βραδιά το σαλέ που πήγε με την σύντροφό του, Γαία, ο Άγγελος Λάτσιος

Αμύθητη περιουσία - Τα ακίνητα που θα αφήσει η Ελένη Μενεγάκη στον Άγγελο Λάτσιο

Share