«Μου έστειλαν μήνυμα να συμμετάσχω σε πάρτι με όργια» - Η δημόσια καταγγελία της Ζένιας Σολδάτου

«Για να συμμετάσχω στο πάρτι μου είπαν ότι θα πρέπει να υπογράψω ένα συμβόλαιο και να μην...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Μου έστειλαν μήνυμα να συμμετάσχω σε πάρτι με όργια» - Η δημόσια καταγγελία της Ζένιας Σολδάτου

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε το πρωί της Κυριακής (23/1) η Ζένια Σολδάτου, την οποία είχαμε γνωρίσει αρχικά μέσα από την συμμετοχή της στο ριάλιτι αγάπης "Power of Love".

Η ίδια λοιπόν αναφέρθηκε στις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί λέγοντας χαρακτηριστικά: "Πρώτη φορά έγινε αυτή η προσέγγιση όταν βγήκα από το παιχνίδι. Μου έστειλαν μήνυμα στο Instagram να συμμετάσχω σε πάρτι με όργια με επιχειρηματίες και ζευγάρια παρουσιαστές".

Η Ζένια ανέφερε πως αρχικά την προσέγγισε ένας νεαρός τον οποίο δεν γνώριζε και της πρόσφερε δουλειά 1.000 ευρώ για τρείς ώρες, με τον ίδιο να της αναφέρει πως αρκετά συχνά οργανώνουν πάρτι σε βίλες στα οποία πηγαίνουν επιχειρηματίες και ζευγάρια επιχειρηματίες για ανταλλαγή συντρόφων.

"Για να συμμετάσχω στο πάρτι μου είπαν ότι θα πρέπει να υπογράψω ένα συμβόλαιο και να μην αποκαλύψω ποιους είδα και τι συνέβη", αποκάλυψε η Ζένια ενώ μια αντίστοιχη πρόταση δέχτηκε και η Ευλαμπία Ρέβη.

Η αποκάλυψη της Σολδάτου για τις ανήθικες προτάσεις που έχει δεχτεί

«Σπάει» τη σιωπή της για την πρώην παίκτρια του Power of Love - «Δεν πίνει, δεν καπνίζει»

Δηλώσεις στην εκπομπή T-Live έκανε το μεσημέρι της Τρίτης (14/9) η Ζένια Σολδάτου, μία πρώην συμπαίκτρια και πολύ καλή φίλη του μοντέλου που συνελήφθη μαζί με τον σύντροφό της και κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών.

Το ζευγάρι κρίθηκε προφυλακιστέο και η Ζένια Σολδάτου, που γνωρίζει καλά το μοντέλο εξήγησε πως ήταν ένα πολύ ήσυχο παιδί και πως κατά τη γνώμη της, εμπλέκεται σε μία κατάσταση για την οποία δεν γνώριζε.

«Με πήρε τηλέφωνο από τα κρατητήρια. Ήταν ψυχολογικά φορτισμένη, επικοινώνησε μαζί μας μετά την σύλληψη είχε ανάγκη να μας ακούσει γιατί πραγματικά ήμασταν σε κατάσταση σοκ για αυτό που έγινε. Χρειάζεται ανθρώπους δίπλα της σε αυτή την δύσκολη στιγμή, πιστεύω και υποστηρίζω ότι εμπλέκεται σε μια κατάσταση που δεν γνώριζε. Προχθές που είχα τα γενέθλια μου ήταν καλεσμένη μαζί με τον σύντροφο της και ο γάμος θα γινόταν τον Οκτώβρη μας το είχε ανακοινώσει.

Τον σύντροφο της τον ξέρω μόνο μέσω εκείνης, ήταν ένα ήσυχο παιδί δεν γνωρίζω αν ήταν κατά του γάμου οι γονείς της. Αυτά που διαβάζω στα social media, τα παιδιά ήταν σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, η φίλη μου μάλιστα έκανε 3 δουλειές δεν ήταν ότι δεν είχαν ανάγκη τα χρήματα, δεν έκαναν ταξίδια.

Η κοπέλα είναι κατά των ουσιών, δεν πίνει αλκοόλ δεν καπνίζει ξέρω ότι δεν είχε δοκιμάσει καν. Περιμέναμε μέχρι τελευταία στιγμή να βγει μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι προφυλακίστηκε. Αν ισχύει και έγινε αυτό, τι να πω ίσως ο έρωτας να είναι τυφλός», είπε χαρακτηριστικά η Ζένια Σολδάτου.