Καταγγέλλουν το τραγούδι του Snik για σεξιστικό περιεχόμενο - «Ήσασταν και θα είστε σκουπίδια»

Η οργισμένη απάντηση του τράπερ στις κατηγορίες

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καταγγέλλουν το τραγούδι του Snik για σεξιστικό περιεχόμενο - «Ήσασταν και θα είστε σκουπίδια»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει το νέο κομμάτι Chinchilla του Snik σε συνεργασία με τον Fly Lo το οποίο καταγγέλουν για σεξιστικό περιεχομένο. Οι στίχοι του εν λόγω τραγουδιού δεν αναφέρονται και με τον καλύτερο τρόπο στις γυναίκες για αυτό και στάθηκαν αφορμή να ειπωθεί πως αναπαράγονται σεξιστικά πρότυπα.

Το γεγονός αυτό εξόργισε τον γνωστό τράπερ, ο οποίος δεν δίστασε να προχωρίσει σε μια οργισμένη ανάρτηση μέσα από τα social media απαντώντας στις κατηγορίες.

Η απάντηση του Snik στις κατηγορίες για το νέο του τραγούδι

«Βλέπω πολλούς “καλοπροαίρετους” εκεί έξω. Πολλούς δημοσιογράφους που βγάζουν μίσος προς το άτομό μου, ίσως επειδή δεν έρχομαι στις εκπομπές σας ή επειδή δεν δίνω συνεντεύξεις στις γελοίες κουτσομπολίστικες φυλλάδες σας. Σέβομαι πολύ και αγαπώ το γυναικείο φύλο.

Μην προσπαθείτε να ρίξετε στάχτη στα μάτια του κόσμου για να καλύψετε άλλα θέματα. Ήσασταν και θα είστε σκουπίδια. Πάρτε το χαμπάρι ότι η μουσική ειναι showbiz.

Αλλιώς και οι ταινίες που βλέπουμε θα μας έκαναν να βγαίνουμε σαν τον Rambo στον Αμαζόνιο ή θα πηδάγαμε από φλεγόμενες γέφυρες σαν το Fast & Furious. Και όσο για τα άτομα που κακοποιούν, βιάζουν ή έστω τους περνάει κάτι τέτοιο από το μυαλό κρέμασμα στο Σύνταγμα και λιθοβολισμός», έγραψε χαρακτηριστικά ο τράπερ, του οποίου το νέο άλμπουμ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην έβδομη θέση στο Top 10 των νέων άλμπουμ παγκοσμίως.

Ποιες είναι σήμερα οι σχέσεις του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Στο κανάλι του Fipster στο Youtube βρέθηκε καλεσμένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πριν από λίγες μέρες και του παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Η παρουσιάστρια μάλιστα μίλησε για τον Snik αλλά και το πώς είναι οι σχέσεις τους σήμερα.

Αρχικά, η Ηλιάνα αναφέρθηκε στον σκύλο που έχει από κοινού μαζί του, τη Μπέλα, για τον οποίο η Ηλιάνα πηγαίνει συχνά στο σπίτι του.

«Έχω τη Μπέλα, την έχει όμως ο Δημήτρης και εγώ τη βλέπω γιατί είναι το σκυλάκι μας. Πηγαίνω στο σπίτι και τη βλέπω, δε θα δω τον σκύλο μας; Δεν το παίρνω στο σπίτι μου. Είναι στο σπίτι του και δεν θέλω να το ταράζω.

Με τον Δημήτρη έχω μία σχέση αγάπης. Δεν είμαστε και κολλητοί! Δε ξέρω πώς τα φέρνει ο χρόνος γενικά με τους ανθρώπους που βγαίνεις και τι τελικά συμβαίνει στη ζωή σου. Εμείς έχουμε μία πάρα πολύ καλή σχέση, παρόλο που δεν είμαστε μαζί! Μιλάμε, βοηθάμε ο ένας τον άλλον σε ό,τι χρειαζόμαστε. Δε θα ήθελε ο Δημήτρης να γνωρίσω μία νέα σχέση του. Θα του αφιέρωνα το τραγούδι “Medusa”, επειδή είναι το αγαπημένο του».

Αναφορικά με το τι τύπος άντρας της αρέσει, αποκάλυψε: «Θέλω να είναι ειλικρινής, γλυκούλης και λίγο να με ταλαιπωρεί, δηλαδή να μη βαριέμαι. Τι ενδιαφέρον έχει αλλιώς;».

Οι τρεις πιο σέξι άνδρες για την Ηλιάνα είναι ο Snik, ο Δημήτρης Μοθωναίος και ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τελικά αποκάλυψε πως εδώ και έναν χρόνο είναι single ενώ για την προσωπική της ζωή μίλησε και πριν λίγες μέρες στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.