Χάρης Ρώμας: «Ένας χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος»

«Δίνει τη δυνατότητα και για μια...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Χάρης Ρώμας: «Ένας χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος»

Ο Χάρης Ρώμας παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για το χωρισμό του μετά από δέκα χρόνια αλλά και για το νέο βήμα που έκανε στη ζωή του.

Οι δηλώσεις του Χάρη Ρώμα

Το 2021 σας έφερε έναν χωρισμό μετά από δέκα χρόνια σχέσης. Τελικά ο χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος;

Ένας χωρισμός είναι σίγουρα ένας μικρός θάνατος,αλλά δίνει τη δυνατότητα και για μια μεγάλη ανάσταση.

Μια νέα σχέση, με την οποία μάλιστα συγκατοικήσατε και αρκετά γρήγορα. Τι είχε αυτός ο άνθρωπος και σας έκανε να δώσετε μια ευκαιρία σε αυτόν τον έρωτα;

Όλα καλά, αλλά ας προχωρήσουμε σε επόμενη ερώτηση. Γιατί θεωρώ ιλαρό ένας άντρας στην ηλικία μου να εκθέτει την αισθηματική και ερωτική του ζωή. Το «όλα καλά» τα λέει όλα, ελπίζω.

«Δεν ξέρω μήπως ήταν λάθος μου που είπα ότι χώρισα λόγω κορωνοϊού»

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε ο Χάρης Ρώμας το πρωί της Πέμπτης (20/1). Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στον πρόσφατο χωρισμό του, ο οποίος όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος προήλθε μετά από έντονη διαφωνία για τον κορωνοϊό.

«Δεν ξέρω μήπως ήταν λάθος μου που είπα ότι χώρισα λόγω κορωνοϊού. Δημιουργείς πρόβλημα και στο άλλο πρόσωπο. Δεν θα έλεγα όνομα. Δεν θα εκθέσω αλλά θα πω το εξής: είναι αφορμή κάποια πράγματα στη ζωή για να καταλάβεις ότι έχεις διαφορετική αντίληψη για τη ζωή τελικά. Το κενό που άνοιξε ήταν μεγαλύτερο από ότι φανταζόμουν.

Δεν είναι απλά ότι ο ένας είναι αρνητής κι ο άλλος δεν είναι. Είναι ένας διαφορετικός τρόπος θεώρησης του κόσμου. Αυτό δε σημαίνει ότι ο ένας είναι κακός κι ο άλλος καλός. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείς να είστε μαζί τελικά και το καταλαβαίνεις πολλές φορές στην πορεία […] Όταν είσαι ερωτευμένος μεγεθύνονται τα καλά. Αυτό προβάλεις μέσα σου κι αυτό κρατάς και σε κρατάει δυνατά», είπε ο Χάρης Ρώμας.