Ανακοινώθηκαν τα νέα για τον Κρατερό Κατσούλη στον αέρα του Πάμε Δανάη

Στο πλευρό του η Ντορέττα Παπαδημητρίου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανακοινώθηκαν τα νέα για τον Κρατερό Κατσούλη στον αέρα του Πάμε Δανάη

Κι ενώ φήμες τον θέλουν να συνεργάζεται ξανά με την πρώην σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου, στην εκπομπή Πάμε Δανάη το πρωί της Πέμπτης 3/2 ανακοινώθηκε κάτι εντελώς διαφορετικό για τον Κρατερό Κατσούλη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα για το «Πάμε Δανάη» ο Κρατερός Κατσούλης και η Ντορέττα Παπαδημητρίου επιστρέφουν στη μικρή οθόνη ως πρωταγωνιστές του θεατρικού «Ούτε γάτα ούτε ζημιά» στους ρόλους που έκαναν στο σινεμά ο αξέχαστος Βασίλης Λογοθετίδης και η Ίλια Λιβυκού.

Νέα συνεργασία για Κρατερό Κατσούλη και Ντορέττα Παπαδημητρίου

Για την ακρίβεια, «Τα Νεοκλασικά» είναι η νέα σειρά σπονδυλωτών επεισοδίων του Alpha που θα αναβιώσει αγαπημένα ελληνικά θεατρικά έργα μεγάλων δημιουργών που έχουν γράψει ιστορία και θεωρούνται κλασικά.

Χαρακτήρες και ιστορίες που έχουν μείνει αξέχαστες στη μνήμη μας και παραμένουν πάντα επίκαιρες, παίρνουν ξανά σάρκα και οστά.

Οι γνώριμοι και λατρεμένοι μας ήρωες έρχονται στο «σήμερα» για να μας διασκεδάσουν και να προσφέρουν άφθονο γέλιο με τις τρομερές περιπέτειές τους.

«Ούτε γάτα ούτε ζημιά», «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», «Μιας πεντάρας νιάτα», «Ο εμίρης και ο κακομοίρης», «Η κόμισσα της φάμπρικας», «Οι κληρονόμοι», «Δελησταύρου και υιός», «Η βίλλα των οργίων», «Μια Ιταλίδα από την Κυψέλη» είναι μερικά από τα θεατρικά που έχουν μεταφερθεί στο σινεμά και διασκευάζονται για πρώτη φορά για την ελληνική τηλεόραση για λογαριασμό του Alpha.

Πώς θα ήταν σήμερα ο άπιστος Αποστόλης από το «Ούτε γάτα ούτε ζημιά»; Τι θα έλεγε ο Θόδωρος από το «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» όταν αντίκριζε τον «φανταστικό» φίλο του; Πώς θα αντιδρούσε ο Ζάβαλος από τη «Βίλλα των οργίων» κατά την επ’ αυτοφώρω σύλληψή του από την αστυνομία;

Κάθε έργο θα ολοκληρώνεται σε δύο με τρία επεισόδια.

Τα γυρίσματα για το συγκεκριμένο έργο θα γίνουν και πάλι στον σταθμό της Λιβαδειάς όπως και στην παλιά ελληνική ταινία καθώς το σημείο δεν έχει αλλάξει από το 1955 οπότε και γυρίστηκε η ταινία του Αλέκου Σακελλάριου.

Η νέα γυναίκα που του χρεώνει δημοσίευμα 4 μήνες μετά το διαζύγιό του με την Καραβάτου

Σούσουρο επικρατεί με τον Κρατερό Κατσούλη το τελευταίο διάστημα, καθώς οι φήμες «φουντώνουν» για την ύπαρξη νέας γυναίκας στη ζωή του, με τέσσερις μήνες να έχουν περάσει από το διαζύγιο με την Κατερίνα Καραβάτου.

Το πρώην ζευγάρι έχει πια προχωρήσει στη ζωή του, με τον ηθοποιό και παρουσιαστή να βρίσκεται στα καλύτερά του επαγγελματικά, τόσο με την ύπαρξη του πολυχώρου Modus Vivendi όσο και με τις παραγωγές, που ετοιμάζονται, με την ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» να έχει κάνει επίσημη πρεμιέρα στον κινηματογράφο.

Ο ίδιος, μάλιστα, φαίνεται πως στα προσωπικά του χαμογελά και πάλι, σχεδιάζοντας σύμφωνα με... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr