Στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου ο Θοδωρής Μαραντίνης - Το συγκινητικό μήνυμα για την απώλεια της μητέρας της

Δίπλα της σε αυτή τη δύσκολη στιγμή

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου ο Θοδωρής Μαραντίνης - Το συγκινητικό μήνυμα για την απώλεια της μητέρας της

Το πρωί του Σαββάτου (5/2), η Σίσσυ Χρηστίδου με μία σπαρακτική ανάρτηση ανακοίνωσε πως η αγαπημένη της μητέρα έφυγε από τη ζωή. Ένας από τους ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό της ήταν και ο πρώην σύζυγός της, Θοδωρής Μαραντίνης.

Το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και κάποια χρόνια, ωστόσο οι δυο τους έχουν πολύ καλή σχέση και φροντίζουν να περνούν και χρόνο μαζί για χάρη των παιδιών τους.

Έτσι, ο Θοδωρής Μαραντίνης δε θα μπορούσε να μην αποχαιρετήσει τη γιαγιά των γιών του, με ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα, ενώ βρισκόταν δίπλα στην πρώην γυναίκα του και σε όλο αυτό το «Γολγοθά» που έζησε στο νοσοκομείο με τη μητέρα της.

Το «αντίο» του Θοδωρή Μαραντίνη στη μητέρα της Σίσσυς Χρηστίδου

«Καλό παράδεισο κυρία Μίνα... Σε περιμένουν οι άγγελοι στην παρέα τους», έγραψε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Θοδωρής Μαραντίνης Σίσσυ Χρηστίδου

Εκτός Χαμογέλα και Πάλι η Σίσσυ Χρηστίδου - Η ανακοίνωση του Παύλου Σταματόπουλου

Μία από τις δυσκολότερες περιόδους της ζωής της βιώνει η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία πριν από λίγη ώρα ανακοίνωσε πως η μητέρα της έφυγε από τη ζωή. Η παρουσιάστρια δεν εμφανίστηκε το πρωί του Σαββάτου (5/2) στην εκπομπή και ο Παύλος Σταματόπουλος ήταν αυτός που έκανε την ανακοίνωση στους τηλεθεατές.

Μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο στο πλατό, πέρα από την ομάδα του Χαμογέλα και Πάλι, εμφανίστηκε η Κατερίνα Ζαρίφη η οποία όπως εξήγησε ο παρουσιαστής ήρθε να βοηθήσει σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση.

«Σήμερα είναι μια αρκετά δύσκολη μέρα. Όσοι παρακολουθείτε τη Σίσσυ στα social media έχετε καταλάβει γιατί απουσιάζει από την εκπομπή.

Έχασε την πολυαγαπημένη της μητέρα και δεν μπορεί να είναι στη θέση της αν και είναι φοβερή επαγγελματίας. Θα την αφήσουμε να θρηνήσει, να αποχαιρετήσει τη μητέρα της και σε λίγες μέρες θα είναι πάλι εδώ.

Η αγάπη μας, τα συλλυπητήριά μας, η αγκαλιά μας θα είναι μαζί της και μιλάω και εκ μέρους των παιδιών.

Σε αυτές τις περιπτώσεις καλείς πάντα φίλους για βοήθεια» είπε χαρακτηριστικά ο Παύλος Σταματόπουλος.