Τρίτη, 21 Μαρτίου 2023 | Επικοινωνία

«Δε με ήθελε ούτε ο πεθερός, ούτε η πεθερά» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Βελισσάρη

«Την έκλεψα 3 φορές την γυναίκα μου»

«Δε με ήθελε ούτε ο πεθερός, ούτε η πεθερά» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Βελισσάρη
News 07.02.2022 12:07
Από Ίρις Βίλα

Στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιώργος Βελισσάρης ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε για την γυναίκα του ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στο γεγονός πως όταν γέννησε για πρώτη φορά ήταν μόλις 16,5 ετών.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Βελισσάρη

«Είμαι χειμερινός κολυμβητής, δεν χάνω μπάνιο, από την καραντίνα ξεκίνησα. Και η γυναίκα μου είναι χειμερινή κολυμβήτρια, μόνο που έξω θέλει μπουρνούζι και μέσα στολή. Δε με ήθελε ούτε ο πεθερός, ούτε η πεθερά, αλλά με ήθελε η γυναίκα. Την έκλεψα 3 φορές την γυναίκα μου. Ήταν 15 χρονών, ήταν δικαιολογημένο. Η γυναίκα μου στα 16,5 χρόνια της έκανε το πρώτο μας παιδί.

Η γυναίκα μου πάντα με ηρεμεί. Ήμουν κτηνοτρόφος και μετά έγινα τραγουδιστής. Περπατούσα 2 ώρες για να πάω σχολείο, πριν πήγαινα στα πρόβατα. Έχω αρμέξει, κουρέψει πρόβατα, αλλά ποτέ δεν έχω σφάξει. Ήρθε ένας κι έπαιξε κλαρίνο στο χωριό, είπα δυο τραγούδια και από εκεί ξεκίνησα το τραγούδι.

Ακούω μόνο βυζαντινή μουσική. Στο αμάξι ακούω μόνο λειτουργίες. Θα κάνω περιοδεία στην Αυστραλία και την Αμερική».

"Τώρα έχουμε τη Σοφία… Πώς την λένε την κοπέλα;" - Έντονη αμηχανία στο Happy Day

Έντονη αμηχανία επικράτησε με τις δηλώσεις του Γιώργου Βελισσάρη στην κάμερα του Happy Day όταν ρωτήθηκε για την Σοφία Δανέζη, η οποία πρόκειται να αντικαταστήσει την Αγγελική Ηλιάδη στο μουσικό σχήμα του Vegas Live Stage λόγω της συμμετοχής της στην Φάρμα.

«Τώρα έχουμε τη Σοφία… Πώς την λένε την κοπέλα;», είπε ο Γιώργος Βελισσάρης, «Την Σοφία Δανέζη, συγγνώμη. Αλλάξαμε, έγιναν όλα πολύ γρήγορα αυτά.

Αν είχα πρόβλημα με τη μαρκίζα; Πάντα τελευταίος έμπαινα. Στη μαρκίζα ήμουν πάντα τελευταίος. Από τέταρτο όνομα και πίσω».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Βελισσάρης: «Δε μου άρεσε που ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έδιωξε τη Σάσα Σταμάτη»

Δύσκολες ώρες για τον Γιώργο Βελισσάρη

Share