Με ξύλινα πατώματα και τεράστια παράθυρα - Φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού του Άγγελου Λάτσιου

Σπάνιο στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Με ξύλινα πατώματα και τεράστια παράθυρα - Φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού του Άγγελου Λάτσιου

Εδώ και λίγο καιρό, ο Άγγελος Λάτσιος έχει πάρει την απόφαση να φύγει από το σπίτι της Ελένης Μενεγάκη (δείτε εδώ για ποιο λόγο) και να μετακομίσει μαζί με τον πατέρα του, Γιάννη Λάτσιο, σε μία εντυπωσιακή μεζονέτα 400 τετραγωνικών.

Ο μεγαλύτερος γιος του πρώην ζευγαριού είναι εξαιρετικά ενεργός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και έτσι πολλές φορές επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλου στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του και από τις εξορμήσεις του.

Αυτή τη φορά λοιπόν, ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει ο ίδιος μέσα στο δωμάτιο του σπιτιού του (δείτε εδώ το εξωτερικό της μεζονέτας στην οποία μένει με τον μπαμπά του).

Όπως θα δείτε ο δικός του χώρος, αν και ακατάστατος, είναι πολύ εντυπωσιακός με ένα μεγάλο παράθυρο που βλέπει στον εντυπωσιακό κήπο του σπιτιού.

Φωτογραφία από το σπίτι του Άγγελου Λάτσιου

Η απόφαση που πήρε ο Άγγελος Λάτσιος για το μέλλον του

Μπορεί ο Άγγελος Λάτσιος να είναι μόλις 19 χρονών, ωστόσο έχει εξελιχθεί σε έναν πολυσυζητημένο celebrity, ο οποίος σιγά σιγά κάνει τα δικά του βήματα και προσπαθεί να βρει την καριέρα την οποία θα ακολουθήσει.

Ο μεγαλύτερος γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου φαίνεται πως δεν έχει βλέψεις να ακολουθήσει μία καριέρα στην τηλεόραση όπως οι γονείς του. Άλλωστε ο ίδιος, έχει μεγάλο ταλέντο στη φωτογραφία ενώ αγαπά τα ταξίδια.

Πριν από λίγο καιρό, η παρουσιάστρια και ο γιος της έκαναν μία συζήτηση προκειμένου να συμφωνήσουν τι θα κάνει στη ζωή του, η οποία βέβαια δεν εξελίχθηκε και τόσο καλά. Ο Άγγελος Λάτσιος είχε προγραμματίσει να φύγει στην Αμερική ωστόσο το θέμα του κορωνοϊού τον σταμάτησε και έτσι οι σπουδές του «πάγωσαν».

Μία από τις προτάσεις που είχε κάνει τότε η Ελένη Μενεγάκη στον Άγγελο Λάτσιο ήταν να ασχοληθεί με τα τουριστικά, προκειμένου να αναλάβει κάποια θέση στο Όναρ, το ξενοδοχείο του Ματέο Παντζόπουλου στην Άνδρο. Ο Άγγελος Λάτσιος βέβαια δεν είχε καλοδεί αυτή την πρόταση.

Άγγελος Λάτσιος Ελένη Μενεγάκη

Ωστόσο όλα δείχνουν πως τις τελευταίες εβδομάδες η άποψη αυτή του Άγγελου Λάτσιου έχει αλλάξει σημαντικά. Την προηγούμενη εβδομάδα βρέθηκε στα Άχλα και απόλαυσε την Άνδρο σε ένα υπέροχο χιονισμένο τοπίο, ενώ ήρθε σε επαφή με τους γείτονές του (δείτε εδώ τις αναρτήσεις του). Κάπως έτσι η ιδέα να αναλάβει μία θέση στο Όναρ άρχισε να του φαίνεται πιο προσιτή.