Την κεράτωσε μετά από 17 χρόνια γάμου - Διαζύγιο για πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz

"Έσκασε" σαν βόμβα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Την κεράτωσε μετά από 17 χρόνια γάμου - Διαζύγιο για πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz

Σαν βόμβα "έσκασε" η είδηση πως μετά από 17 χρόνια γάμου γνωστό ζευγάρι της showbiz χωρίζει καθώς σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες που κυκλοφορούν, θέλουν τον 47χρονο άνδρα να έχει προχωρήσει ήδη στην ζωή του βρίσκοντας κιόλας την αντικαταστάτρια.

Ο λόγος για τον εμβληματικό αρχηγό της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, ο οποίος είναι έτοιμος να πάρει διαζύγιο με την Ίλαρι Μπλάζι. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες λοιπόν, οι δρόμοι του ζευγαριού χωρίζουν καθώς ο Τότι έχει βρει νέο έρωτα στο πρόσωπο της 34χρονης Νοέμι Μπόκι.

Αυτό είναι το ζευγάρι που χώρισε

Ωστόσο οι δυο τους μέχρι στιγμής δεν έχουν επιβεβαιώσει τις φήμες για τον χωρισμό τους καθώς και οι δυο έχουν ακόμα στους λογαριασμούς τους στο Instagram κοινές φωτογραφίες τους. Μάλιστα, μετά από 6 χρόνια βγήκε το διαζύγιο και για άλλο ένα πασίγνωστο ζευγάρι

Φραντσέσκο - Ίλαρι

Λίγα λόγια για τον Φραντσέσκο Τότι

Ο Φραντσέσκο Τότι γεννήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου του 1976 στη Ρώμη. Έχει αγωνιστεί καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του με τη φανέλα της Ρόμα. Αγωνίζεται ως δεύτερος επιθετικός ή λιγότερο συχνά ως επιθετικός μέσος και έχει τις περισσότερες εμφανίσεις με τα χρώματα της Ρόμα, από κάθε άλλον παίκτη, ενώ είναι και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας όλων των εποχών, με 262 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ίλαρι - Φραντσέσκο

Θεωρείται ως ο καλύτερος παίκτης της Ρόμα όλων των εποχών. Έχει λάβει το βραβείο του καλύτερου Ιταλού παίκτη της χρονιάς 5 φορές (γεγονός που αποτελεί ρεκόρ) και δύο φορές το βραβείο του καλύτερου παίκτη στο Καμπιονάτο, ενώ έχει πάρει το χρυσό παπούτσι ως πρώτος σκόρερ των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων το 2006-07. Είναι ο δεύτερος σκόρερ της πρώτης κατηγορίας του ιταλικού πρωτάθληματος με 250 τέρματα πίσω από τον Σίλβιο Πιόλα.

Πρωτοεμφανίστηκε διεθνώς ενώ έπαιζε στα τουρνουά νέων της FIFA και της UEFA. Με την ομάδα της Ιταλίας κάτω των 16 ετών , έφτασε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-16 UEFA 1993 στην Τουρκία. Τέσσερις μήνες αργότερα, έπαιξε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U-17 του 1993 στην Ιαπωνία και σημείωσε το μοναδικό γκολ της Ιταλίας στη διοργάνωση.

Σημείωσε επίσης το γκολ στην ήττα 4-1 της Ιταλίας από την Ισπανία στον τελικό του Πρωταθλήματος της UEFA U-18, τον Ιούλιο του 1995. Στη συνέχεια κέρδισε το Πρωτάθλημα UEFA U-21 με την Ιταλία το 1996. Στον τελικό, άνοιξε το σκορ καθώς ο αγώνας έληξε με ισοπαλία 1-1 εναντίον της Ισπανίας, αν και η Ιταλία κατάφερε να κερδίσει τον αγώνα στα πέναλτι.

Τον επόμενο χρόνο, έπαιξε επίσης βασικό ρόλο στη προσπάθεια της Ιταλίας να κερδίσει χρυσό μετάλλιο στους Μεσογειακούς Αγώνες του 1997, εντός έδρας, σημειώνοντας δύο τέρματα κατά τη διάρκεια του τουρνουά. Λόγω της συνεισφοράς του σε αυτά τα τουρνουά, ο Τόττι συμπεριλήφθηκε αργότερα στην καλύτερη ομάδα U-21 Ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων όλων των εποχών το 2015.

Στην Εθνική ανδρών της Ιταλίας αγωνίστηκε 58 φορές από το 1998 ως το 2006 πετυχαίνοντας 9 τέρματα. Η πρώτη μεγάλη διοργάνωση που συμμετείχε ήταν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2000, όπου σε μεγάλη φόρμα σημείωσε δύο τέρματα, ένα εναντίον του Βελγίου και ένα ενάντια στη Ρουμανία.

Η Ιταλία έφθασε μέχρι τον τελικό αλλά έχασε στην παράταση από τη Γαλλία με 2-1, αλλά ο Τόττι ανακυρήχθηκε καλύτερος παίκτης του τελικού έχοντας δώσει την ασίστ για το γκολ της Ιταλίας και δύο ακόμη που δεν αξιοποιήθηκαν από τον Αλεσάντρο ντελ Πιέρο.

Ήταν επίσης μέλος της ομάδας που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006. Αγωνίστηκε και στις επτά συναντήσεις της ομάδας, ενώ από προηγούμενο τραυματισμό είχε μεταλλικές πλάκες και βίδες στον αστράγαλο που δεν είχαν ακόμη αφαιρεθεί μετά τη χειρουργική επέμβαση.

Χρησιμοποιήθηκε περισσότερο ως επιθετικός μέσος παρά ως καθαρόαιμος κυνηγός. Στη διοργάνωση πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ομάδα, ενώ ήταν και πρώτος σε ασίστ.

Το 2004 ονομάστηκε από τον Πελέ ως ένας από τους 125 καλύτερους ποδοσφαιριστές εν ζωή (FIFA 100). Τερμάτισε τη μακροχρόνια σταδιοδρομία του σε ηλικία 41 ετών το 2017 ενώ την αμέσως επόμενη χρονιά εισήχθη στην αίθουσα φήμης του ιταλικού ποδοσφαίρου.