Πανικός στο διαδίκτυο με την Πάολα - Η ανάρτηση που έφερε πολλές αντιδράσεις

Ξεκινάνε σήμερα οι εμφανίσεις της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πανικός στο διαδίκτυο με την Πάολα - Η ανάρτηση που έφερε πολλές αντιδράσεις

Χαμός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες με την είδηση πως η Πάολα ξεκινάει ξανά τις εμφανίσεις της στο πλευρό του Στέλιου Ρόκκου. Μετά από αρκετό καιρό μακριά από τις Αθηναϊκές πίστες η τραγουδίστρια είναι έτοιμη να χαρίσει μοναδικές νύχτες.

Έναρξη στο Φωταέριο κάνουν απόψε Παρασκευή 11/3 και αυτή την εβδομάδα οι πρόβες τους ήταν εντατικές. Και οι δυο είναι δυνατά ονόματα στο χώρο και θέλουν να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Η ανάρτηση της Πάολα που έκανε πανικό

Μάλιστα, η Πάολα (που πρόσφατα τρένταρε στο twitter) στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα βίντεο από τις πρόβες της με τον Ρόκκο και στα σχόλια έγινε πανικός. Οι θαυμαστές της ειδικά ανυπομονούν να ξεκινήσει!

Πιο ερωτευμένη από ποτέ η Πάολα - Η εμφάνιση στο μαγαζί του συντρόφου της

Μπορεί κατά καιρούς να έχουν ακουστεί πολλά για την προσωπική ζωή της Πάολα και να της έχουν χρεώσει διάφορες σχέσεις, ωστόσο η αγαπημένη τραγουδίστρια φαίνεται πως βρήκε το λιμάνι της στα μάτια ενός γοητευτικού επιχειρηματία.

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και λίγο καιρό και όλα δείχνουν πως είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Μάλιστα, το Σαββατοκύριακο της αποκριάς, η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε μασκαρεμένη στο μαγαζί του συντρόφου της προκειμένου να διασκεδάσει.

Η εκπομπή Πρωινό μάλιστα έδειξε και μία φωτογραφία που τράβηξε από την έξοδό της η Πάολα στο πλευρό ενός θαυμαστή της.