"Όταν της το είπα..." - Τα συγκινητικά λόγια της Μαριώς για τον πρώην άντρα της

Η άγνωστη πλευρά της ζωής της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Η Μαριώ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα και εξομολογήθηκε τι ισχύει για τον πατέρα της κόρης της, αλλά και για την περιόδο που τραγουδούσε και αποκτούσε τραύματα από τα πιάτα και τα ποτήρια που πετούσα στη σκηνή.

Δηλώσεις για την σχέση της με τον πατέρα του παιδιού της και τον τωρινό σύντροφό της έκανε και η Αγγελική Ηλιάδη σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Όσα αποκάλυψε η Μαριώ

«Ο άνδρας μου μεγάλωσε την κόρη μου, ήταν επτά μηνών. Δεν είναι πατέρας αυτός που έχει κάνει το παιδί, αλλά αυτός που το μεγαλώνει. Με αγάπησε πάρα πολύ, αλλά μετά κάναμε και τον Γιώργο τον γιο μου. Ο μπαμπάς της πέθανε, της το είπα αργά. Όταν της το είπα θύμωσε σαν παιδί, μου «λέει γιατί δεν μου το είπες τόσα χρόνια και μου το κρατούσες μυστικό». Της λέω «παράτα με ήσυχη και μη με ζαλίζεις! Έχει λήξει αυτή η ιστορία». Μεγάλη κοπέλα ήταν, παντρεμένη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια επισήμανε για τα σημάδια στο σώμα της και την προέλευσή τους: «Κοίτα σημάδια στα χέρια μου από τα πιάτα. Και το πόδι μου κομμένο από ποτήρια. Όταν σου πετάνε γαρύφαλλα και έρχεται από τη μεριά τη μύτης και σου σπάνε και το μάτι και ζαλίζεσαι».

Λίγα λόγια για την ζωή της

Η Μαριώ γεννήθηκε το 1945 στη Θεσσαλονίκη. Το πραγματικό της όνομα είναι Μαρία Κωνσταντινίδου και είναι γνωστή για το μεγάλο έργο της και την συνεισφορά της στο ελληνικό τραγούδι και συγκεκριμένα στο ρεμπέτικο.

Το νεότερο κοινό την έμαθε μετά από την εμφάνισή της στη σειρά του Ant1 Το Καφέ της Χαράς το 2006, όπου υποδύθηκε τη θεία της Χαράς Χάσκας που τραγούδησε στον γάμο της με τον Περίανδρο Πόποτα.