Ντυμένη στα μαύρα - Η μόνη πρώην σύντροφος του Δημήτρη Κοντομηνά που παρευρέθηκε στο τρισάγιο

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ντυμένη στα μαύρα - Η μόνη πρώην σύντροφος του Δημήτρη Κοντομηνά που παρευρέθηκε στο τρισάγιο

Το τρισάγιο του Δημήτρη Κοντομηνά τελέστηκε το πρωί της Πέμπτης 17/3 στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών και δεν ήταν λίγοι οι συνεργάτες και φίλοι που παρευρέθηκαν για να πουν το δικό τους αντίο (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Μεταξύ αυτών βέβαια, βρέθηκε και μια πρώην σύντροφός του. Ο Δημήτρης Κοντομηνάς είχε λατρεία στο ωραίο φύλο (δείτε εδώ όλες τις πρώην σχέσεις του)...

Το τελευταίο αντίο της Πόλυ στον Δημήτρη

Στις αρχές της δεκαετίας του '90, ο Δημήτρης Κοντομηνάς ανέβηκε για δεύτερη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας με την ιδιαιτέρα γραμματέα του, Μαίρη. Ο γάμος τους, ωστόσο, ήταν σύντομος και γρήγορα πήραν συναινετικό διαζύγιο.

Ένα πρόβλημα υγείας τον έφερε κοντά με τη φυσιοθεραπεύτρια Πόλυ Ζησοπούλου, η οποία καταγόταν από τη Λαμία και είχε κι εκείνη ένα παιδί από τον πρώτο της γάμο. Έζησαν μαζί ευτυχισμένοι για περισσότερο από επτά χρόνια.

Δημήτρης Κοντομηνάς τρισάγιο

Η Πόλυ, λοιπόν, ήταν η μόνη πρώην σύντροφός του που βρέθηκε στο Α' Νεκρατοφείο Αθηνών και διακριτικά του είπε το δικό της αντίο.

Πρώην σύντροφος Δημήτρη Κοντομηνά

H επτασφράγιστη διαθήκη του Δημήτρη Κοντομηνά

Γρίφος για δυνατούς λύτες είναι η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μετά το χαμό του κροίσου Δημήτρη Κοντομηνά. Φυσικά αναφερόμαστε στην κατάσταση της περιουσίας του αλλά και της διαθήκης του που όπως αναφέρετε σε δημοσιεύματα περιοδικών (βλ. Spirto και Ciao) θα ανοίξει τις επόμενες ημέρες και θα δημοσιευτεί στην μοναχοκόρη του Μαρία (δείτε εδώ φωτογραφίες της) και και σε όλους ακόμα εμπλέκονται σ αυτή.

Όσον αφορά τα περιουσιακά στοιχεία η κατάσταση είναι αν μη τι άλλο μπλεγμένη. Καθώς εκκρεμούν διάφορες δίκες οικονομικού βάρους για τον πρώην καναλάρχη και πατέρα της δικαιούχου. Αυτές οι εκκρεμότητες ήταν που «πάγωσαν» όλες τις υπόλοιπες αγοροπωλησίες των ακίνητων του σε Αττική, Αργολίδα αλλά και Κυκλάδες.

Τι περιέχει η περιουσία του Κοντομηνά

Τραπεζικοί κύκλοι εκτιμούν πως η περιουσία του έχει πλέον εξαϋλωθεί, με εμβληματικά ακίνητα και σκάφη (κτήμα στη Βαρυμπόμπη, διαμέρισμα στην Ηρώδου Αττικού και στο Μανχάταν, σπίτια σε Υδρα και Πόρτο Χέλι) να βγαίνουν σε πλειστηριασμό. Όλα τα παραπάνω όμως είναι εικασίες. Καθώς εκκρεμούν δεκάδες υποθέσεις και φυσικά το άνοιγμα της διαθήκης του πρώην καναλάρχη για να ξεκαθαρίσει το τοπίο.

Όπως και να έχει φίλοι, συνεργάτες, και ανταγωνιστές χαρακτήριζαν τον Κοντομηνά ως εξαιρετικά γαλαντόμο άνθρωπο. Που μοίραζε χρήμα σε δικούς του ανθρώπους, αλλά και σε όσους συνεργαζόταν.

Δεν επρόκειτο για αφέλεια, αλλά για επιλογή. Και αποτύπωνε τον τρόπο με τον οποίο ο ίδιος αντιλαμβανόταν τη σχέση με το χρήμα αλλά και την εξασφάλιση ικανοποιημένων υπαλλήλων.

Η τελευταία γνωστή συναλλαγή αφορούσε τη μεταβίβαση των μετοχών του Alpha TV στην Motor Oil του ομίλου Βαρδινογιάννη. Συμφωνία που εκτέλεσε για λογαριασμό Κοντομηνά, η κόρη του Μαρία. Καθώς ο ίδιος βρισκόταν ήδη από το 2019 σε κακή κατάσταση με οξυμένα προβλήματα υγείας, που τον υποχρέωσαν σε μακρά νοσηλεία…

Σε όλους ήταν γνωστό ότι ο Δημήτρης Κοντομηνάς είχε μεγάλη αδυναμία στα ακριβά ρολόγια και μάλιστα η συλλογή του ήταν ιδιαίτερα αξιόλογη. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που είχαν γίνει, η αξία τους δεν αποκλείεται να ξεπερνούσε και το ένα εκατομμύριο ευρώ. Εκτός από τη συγκεκριμένη συλλογή, η οικογένεια του επιχειρηματία, αν και δεν επιβεβαιώνει προς το παρόν τίποτα, εκτιμά ότι εκτός από τα ρολόγια, υπήρχαν στην βίλα και κοσμήματα και κάποια έργα Τέχνης που αγαπούσε πολύ ο πρώην ιδιοκτήτης του Alpha και μετρητά.

Προς το παρόν τηρείται σιγή ιχθύος από την πλευρά της οικογένειας, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι θα μείνουν αδρανείς. Θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι η κόρη του Δημήτρη Κοντομηνά, Μαρία, περιμένει το άνοιγμα της διαθήκης και αναζητεί τον μίτο της Αριάδνης σε όλη αυτή την -ομολογουμένως- περίεργη υπόθεση καθώς πριν έναν χρόνο περίπου όλα τα πράγματα έφυγαν από τη βίλα του πρώην καναλάρχη σε άγνωστη -τουλάχιστον μέχρι στιγμής- κατεύθυνση. Το άνοιγμα της διαθήκης του Δημήτρη Κοντομηνά μπορεί να φωτίσει και αυτή την σκοτεινή πτυχή της ιστορίας…