Εμφανίστηκε χωρίς εσώρουχο στο Chart Show - H αποκαλυπτική εμφάνιση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

Ήταν λίγο υπερβολικό;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Εμφανίστηκε χωρίς εσώρουχο στο Chart Show - H αποκαλυπτική εμφάνιση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου

H Aλεξάνδρα Παναγιώταρου τον τελευταίο καιρό φροντίζει να κάνει αισθητή την παρουσία της όχι μόνο μέσα από τις μοναδικές δημοσιεύσεις της στα social media αλλά και μέσα από εμφανίσεις σε καινούριες εκπομπές. Αυτή τη φορά την είδαμε βράδυ του Σαββάτου 19/3 στο Chart Show σε μια εμφάνιση, που προκάλεσε πολλούς.

Στο αφιέρωμα λοιπόν για τις μεγάλες αγάπες με αγαπημένους λαϊκούς τραγουδιστές βρέθηκε και το μοντέλο για να σχολιάσει και εκείνη με τη σειρά της. Από ότι καταλάβαμε όμως, προκάλεσαν μεγάλη εντύπωση όχι τα λεγόμενα της αλλά το ρούχο της.

Συχνά η Αλεξάνδρα κάνει πιο τολμηρές επιλογές, όπως και αυτή του mini, ροζ φορέματος που φόρεσε. Αν δεν το φορέσει όμως η Παναγιώταρου με αυτές τις αναλογίες, τότε πια;

H εμφάνιση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου στο Chart Show

 Παναγιώταρου στο Chart Show

Έχει βρει τελικά τον έρωτα η Παναγιώταρου στον Στάθη Σχίζα του survivor 5

Στο επεισόδιο του Survivor 19/3, κάποιοι είναι δυσαρεστημένοι με την τροπή των πραγμάτων και τη δημιουργία νέων ομάδων, ενώ άλλοι όπως ο Στάθης Σχίζας, αφιερώνουν τις νίκες τους σε κάποιο Α.

Οι φήμες για την σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα φουντώνουν τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερο, παρά το γεγονός ότι το νεαρό μοντέλο το έχει αρνηθεί και επιμένει ότι είναι μόνο φίλοι. Οι δυο τους έχουν σίγουρα πολύ ιδιαίτερη σχέση, με την ίδια να έχει παραδεχτεί δημόσια ότι είναι ένας πολύ ξεχωριστός φίλος για εκείνη και ότι λατρεύει τον χαρακτήρα του.

Στο επεισόδιο κατά την διάκρεια του αγώνα επάθλου ανάμεσα στις δυο ομάδες, είδαμε ότι ο Στάθης Σχίζας αγωνίστηκε με τον Σπύρο Μαρτίκα, τον οποίο και κέρδισε και κατάφερε να δώσει έναν σημαντικό πόντο στην ομάδα των Διασήμων.

Μετά από τη νίκη του, ο ίδιος κοίταξε την κάμερα και έκανε με τα χέρια του το γράμμα "Α", κάνοντας έτσι μια αφιέρωση σε κάποιο πρόσωπο. Μήπως ήταν για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου; Μήπως μεταξύ τους τρέχει κάτι άλλο από μια μεγάλη φιλία;