Το γεμάτο φυτά μπαλκόνι της Ελένης Ψυχούλη - Το ησυχαστήριο της στο Βόλο

Φωτογραφίες από το εσωτερικό του!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Το γεμάτο φυτά μπαλκόνι της Ελένης Ψυχούλη - Το ησυχαστήριο της στο Βόλο

Η Ελένη Ψυχούλη είναι μια γυναίκα μαχήτρια, η οποία κάνει, όταν το αποφασίσει, ξεκάθαρες και αποκαλυπτικές δηλώσεις. Η συγγραφέας που κατάγεται από τον Βόλο έχει εγκαταλείψει την πρωτεύουσα και τα τελευταία χρόνια ζει στη γενέτειρα της.

Έχει βρει την ουσία στα απλά και σημαντικά αυτής της ζωής καθώς όπως δηλώνει τα χρήματα δεν την ενδιαφέρουν. Για το λόγο αυτό διατηρεί και ένα πολύ ωραίο σπίτι, του οποίου πλάνα είδαμε μέσα από την εκπομπή ελένη.

Πρόκειται για ένα έντονο με πολλά διακοσμητικά στοιχεία σπίτι. Επικρατεί πολύ το χρώμα σε όλους τους χώρους, καθώς εντυπωσιακή είναι και η τεράστια κρεβατοκάμαρα της Ελένης. Φυσικά για τις ωραίες ημέρες της άνοιξης και του καλοκαιριού έχει φροντίσει να φτιάξει ένα πολύ φιλόξενο μπαλκόνι με πολλά φυτά.

Tο σπίτι της Ελένης Ψυχούλη στο Βόλο

To μπαλκόνι της Ψυχούλη

Η κρεβατοκάμαρα της Ψυχούλη

Η βιβλιοθήκη της Ψυχούλη

Οι δηλώσεις της Ελένης Ψυχούλη για τον χωρισμό της

Στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και τη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή μίλησε το πρωί της Δευτέρας 14/3 η Ελένη Ψυχούλη. Η γνωστή μαγείρισσα αναφέρθηκε μάλιστα για πρώτη φορά στον χωρισμό από τον σύντροφό της αλλά και τη νέα τη ζωή σήμερα.

«Ανακαλύπτω κάτι συγκινητικά υπέροχο και πολύ μεγάλο, το να ζεις για σένα. Αν σκεφτείς τη ζωή μας, σπάνια συμβαίνει αυτό το πράγμα. Οι άνθρωποι προσαρμόζουμε τη ζωή μας για τους ανθρώπους που έχουμε δίπλα μας. Εγώ αυτή τη στιγμή δε φροντίζω κανέναν και είναι συγκλονιστικό. Ξεκινάω από τα απλά καθημερινά πράγματα και ρωτάω τον εαυτό μου τι θέλω να φάω, πάντοτε μαγείρευα για κάποιον άλλον. Κάνω σχέδια για να τα ακυρώσω. Βγάζω εισιτήριο για να πάω στη Θεσσαλονίκη και δεν πάω.

Κατάλαβα με τα χρόνια ότι έχω το ταλέντο στον έρωτα, αλλά δεν έχω το γονίδιο της συντροφικότητας. Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να μοιραστώ τη ζωή μου. Και χαίρομαι που το λέω γιατί παλιά κάτι τέτοιο ήταν ταμπού».

Για τη δήλωση που είχε κάνει ο Άγγελος Μπράτης “για τις γυναίκες που ψωνίζουν από τα καλάθια”: «Από τη μία υπάρχει η απενοχοποίηση, όταν σε κάθε τετράγωνο υπάρχουν κινέζικα μαγαζιά, γιατί δεν λέμε ποιος ψωνίζει από εκεί; Προτιμάω να ψωνίζω με 1,5 ευρώ, γιατί το ντύσιμο είναι θέμα styling, να ξέρεις να συνδυάζεις πέντε πράγματα.

Από την άλλη, υπάρχει το δίκιο του Άγγελου, το οποίο είναι ένα καυτό ζήτημα. Αυτά τα παιδιά, δεν προστατεύονται στην Ελλάδα από κανέναν. Οι σχεδιαστές της μόδας δεν προστατεύονται. Έχουν πλουτίσει χώρες, εδώ στην Ελλάδα αυτά τα παιδιά είναι ήρωες».