Κόνι Μεταξά: Η φωτογραφία από το Στρασβούργο με το πιο αποκαλυπτικό μπλε φόρεμα

Η ανάρτησή της στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κόνι Μεταξά: Η φωτογραφία από το Στρασβούργο με το πιο αποκαλυπτικό μπλε φόρεμα

Η Κόνι Μεταξά για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, ταξίδεψε στο Στρασβούργο, μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη και του Χάρη Χρονόπουλου. Οι τρείς τους μετέδωσαν από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο την εκπομπή τους την Τρίτη 8 Μαρτίου.

Το ταξίδι της Κόνυ Μεταξά μέσα από τα social media

Πλέον οι τριες ραδιοφωνικοί παραγωγοί έχουν επιστρέψει στην Αθήνα και στην καθημερινότητά τους. Η Κόνι μπορεί να έχει επιστρέψει εδώ και δύο εβδομάδες αλλά δεν σταματά να ποστάρει φωτογραφίες από το εν λόγω ταξίδι της. (Δείτε εδώ μια ανάρτησή της που έκανε τον γύρο υο διαδικτύου)

Σημέρα, 24/3, δημοσίευσε ακόμα κάποιες φωτογραφίες, όπου απεικονίζεται η ίδια λλά και συνάδελφοί της μπροστά από τον Καθεδρικό Notre Dame.

Φαίνεται πως η τραγουδίστρια έχει προσέξει πολύ το outfit της, καθώς φορά ένα look στα μαύρα, το οποίο σπάει από ένα πολύ κοντό γαλάζιο φόρεμα. Με αυτό τον τρόπο συνδυάζει την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Η αποκάλυψη της Κόνι Μεταξά

Η Κόνι Μεταξά και ο Μάριος Καπότσης είναι σίγουρα ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της showbiz, κάτι που οι ίδιοι φροντίζουν να μας το υπενθυμίζουν συνέχεια. Είναι αλήθεια πως υπήρχαν εδώ και καιρό φήμες και συζητήσεις, οι οποίες ήθελαν το ζευγάρι να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και τελικά επιβεβαιώθηκαν.

Όλα αυτά εν τέλει έχουν βάση, καθώς οι δύο τους μετά τον αρραβώνα ποζάρουν αγκαλιά με το πιο ωραίο δαχτυλίδι του κόσμου. Μάλιστα, η Κόνι σε συνέντευξη της στο περιοδικό Secret κάνει μια δημόσια εκδήλωση αγάπης για τον μελλοντικό της άντρα. Με το καλό, το καλοκαίρι θα γίνει ο γάμος και ποιος ξέρει γιατί όχι να μην έρθει και ένα παιδάκι σιγά σιγά.

«Φυσικά νιώθω μεγάλη χαρά, αλλά δεν άλλαξε κάτι με την πρόταση γάμου», δήλωσε στο «Secret» η πανέμορφη τραγουδίστρια και παραδέχθηκε πως «από την ημέρα που τον γνώρισα ήταν σαν να τον έχω ήδη παντρευτεί. Με τον Μάριο γνωρίζαμε από την πρώτη στιγμή πως θα είμαστε για πάντα μαζί... Πως θα παντρευτούμε. Το ήξερα πως είναι αυτός, ο ένας...».

Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης