«Θα σε θυμάμαι για πάντα» - Θρήνος για την Πέγκυ Ζήνα

Η σπαρακτική ανάρτησή της

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Θα σε θυμάμαι για πάντα» - Θρήνος για την Πέγκυ Ζήνα

Πολύ δύσκολες ώρες βιώνει η Πέγκυ Ζήνα, καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος φίλος της, Γιώργος Γιαννάτος. ο οποίος υπήρξε συνεργάτης νυχτερινών επιχειρηματιών και πολύ αγαπητός στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε να τον αποχαιρετήσει, προχωρώντας σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η σπαρακτική ανάρτηση της Πέγκυς Ζήνα για την απώλεια του φίλου της

«Γιωργαρα μου;;σου φώναζα…Αγαααπη μου μου απαντούσες…απ το 2001 τα περισσοτερα χρονια ησουν εκει διπλα μας…οταν προσπαθουσα,οταν τα καταφερα,σε θριαμβους αλλα και σε απογοητευσεις τα φερνε η ζωη κι ησουν εκει κοντά σ ολη μου την πορεια…κι οταν εφευγα… δε μου θυμωνες…Να μοιραζομαστε χαρες,θυμους και λυπες,συμφωνιες και διαφωνιες…ολα τα περνουσες μεσα απο το μαγικο σου φιλτρο για να κρατας παντου ισορροπιες…τα νευρα μου μαζι σου κρατουσαν μεχρι να σε δω…γιατι γελουσαμε πολυ…παρα πόλυ…ποσο ωραια εχουμε περασει…τελευταια μου ειχες εκφρασει περηφανια και μου ανελυες καθε τηλεοπτικη μου εμφανιση..σ ευχαριστω Γιωργαρα μου…οταν θα σε σκεφτομαι θα αντηχει στ αυτιά μου το δυνατο σου γελιο…Σ αγαπω πολυ θα σε θυμαμαι παντα…Καλο σου ταξιδι φιλε μας», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Η ίδια που πρόσφατα βίωσε μια ακόμη απώλεια, σε ερώτηση follower, αποκάλυψε: «Αν παρατηρήσατε ο,τι έγραψα, έφυγε ο κύριος της φωτογραφίας που ήταν άνθρωπος του χώρου μας και υπεύθυνος για τις πιο πολλές από τις μεγάλες συνεργασίες καλλιτεχνών που έχετε δει και ακούσει τα τελευταία 30 χρόνια.. άγνωστος σε σας φυσικά, σε μας όμως και σε όλους τους ανθρώπους του τραγουδιού και των media πολύ γνωστός κι αγαπημένος… απαντώ σε όλους όσοι ρωτήσατε».

Η συγκινητική εξομολόγησή της για τον Μίκη Θεοδωράκη

Η Πέγκυ Ζήνα παραχώρησε μια εφ'όλης της ύλης συνέντευξη στο «Secret» όπου μέσα σε όλα μίλησε για τη συναυλία που έδωσε στην Κομοτηνή μετά το θάνατο του αγαπημένου Μίκη Θεοδωράκη.

Η γνωστή τραγουδίστρια ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Ήταν τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θράκης και ο Μίκης είχε πει “ότι και να γίνει, ότι και να πάθω, η συναυλία θα πραγματοποιηθεί”.

Ήταν βαριά άρρωστος τελευταία, με το μυαλό του όμως στα ύψη, όπως ήταν πάντα. Ήξερε απόλυτα μέχρι την τελευταία του στιγμή τι του γίνεται. Δεν ήθελε ποτέ να ακυρωθεί συναυλία προγραμματισμένη. Ήταν ότι χειρότερο μπορούσε να κάνει κάποιος στον Μίκη Θεοδωράκη.

Γι’ αυτό και δεν απαγορεύεται ποτέ σε κανέναν, από όποιον χώρο και να προερχόταν, τα τραγούδια του. Ακόμη και εκείνοι που από μόνοι τους επέλεγαν να τα τραγουδάνε». Η Πέγκυ Ζήνα συμπλήρωσε: «Εκείνη την ημέρα λοιπόν, έχοντας φύγει από τη ζωή ο Μίκης, πήγαμε με πάρα πολύ βαριά ψυχολογία να κάνουμε αυτή τη συναυλία.

Είναι ίσως από τις χειρότερες ψυχολογικές στιγμές μου μέχρι να γίνει η συναυλία. Με το που φτάσαμε στην Αλεξανδρούπολη είχαν γίνει διάφορα και η Μαργαρίτα έπαθε κάτι σαν να λέμε αναφυλαξία. Άρχισε να γεμίζει όλο της το σώμα με κόκκινα στίγματα, να βγάζει διάφορα εξανθήματα, μια αναφυλαξία που οδηγούσε σε αλλεργικό σοκ».

«Ήμασταν όλοι μπροστά, γιατί ήμασταν στο ίδιο πούλμαν όπου συνέβαιναν αυτά, και αναγκαστήκαμε να της βρούμε κορτιζόνη και αντί ισταμινική ένεση και ορό στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Καθυστερήσαμε γύρω στη μιάμιση ώρα και πήγαμε σχεδόν οριακά στην πρόβα ήχου για την πραγματοποίηση της συγκεκριμένης συναυλίας.

Ευτυχώς το βράδυ μέχρι να παιχτεί η πρώτη νότα ήταν όλα ζεστά και καλά. Ήταν η μεγάλη και ζεστή αγκαλιά του κόσμου που έκανε λίγο να ηρεμήσει η ψυχή όλων μας και να φτάσει η μουσική του πάλι μέχρι τον ουρανό. Έτσι τον αποχαιρετήσαμε».