Ξανθιά σαν την Καγιά και κούκλα - Η πρώην σύζυγoς του Ηλία Κρασσά που χώρισαν επεισοδιακά

Την θυμάστε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξανθιά σαν την Καγιά και κούκλα - Η πρώην σύζυγoς του Ηλία Κρασσά που χώρισαν επεισοδιακά

Ο Ηλίας Κρασσάς πριν γνωρίσει την γυναίκα της ζωής του, την Βίκυ Καγιά (δείτε επίσης τον πρώην σύζυγό της) υπήρξε ξανά παντρεμένος από όπου έχει αποκτήσει και 2 παιδιά. Ωστόσο, το διαζύγιο τους ήταν επεισοδιακό, καθώς το πρώην ζευγάρι τραβιόταν στα δικαστήρια, λόγω της διατροφής και όχι μόνο.

Αυτή είναι η πρώην σύζυγος του Ηλία Κρασσά

Ο λόγος για την Ευαγγελία Μπάρλα! Όταν είχαν ξεκινήσει όλα είχε επικρατήσει χαμός στα media, ωστόσο μία εβδομάδα μετά τη δημοσίευση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων κατά του πρώην συζύγου της και γνωστού επιχειρηματία λόγω εξύβρισης, απειλών και βίαιης συμπεριφοράς, ο Mr Fresh είδε δείξει τη διάθεση να κατευνάσει τα πνεύματα για χάρη των δύο παιδιών τους.

Ηλίας Κρασσάς πρώην σύζυγος

Το love story Καγιά - Κρασσά

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασάς λεγόταν πως εκτός από την επαγγελματική συνεργασία τους έχουν αναπτύξει και μια πιο προσωπική σχέση.

Η γνωριμία τους προέκυψε όταν το γνωστό μοντέλο και δημιουργός του Fashion Workshop by Vicky Kaya δέχτηκε την πρόταση να φωτογραφηθεί για τη νέα 12σέλιδη προωθητική έκδοση – από όπου είναι και οι φωτογραφίες του άρθρου- των ζαχαροπλαστείων των οποίων ιδιοκτήτης είναι ο Ηλίας Κρασάς.

Η μόδα συναντά τη ζαχαροπλαστική και η Βίκυ έχει συμπρωταγωνιστή της στην ιστορία έναν τεράστιο σοκολατένιο γορίλα (Κινγκ Κονγκ).

Η συνεργασία λοιπόν αυτή τους έφερε πιο κοντά και ακολούθησαν πολλές έξοδοι. Η αλλαγή στην διάθεση της Βίκυς ήταν εμφανής στο κοντινό της περιβάλλον και πολλοί το απέδωσαν στον νέο της έρωτα. Είναι όμως μαζί όπως λένε οι φήμες;

Η Βίκυ Καγιά σε συνέντευξή της στο περιοδικό InStyle αποκάλυψε: “Δεν είμαι έτοιμη να ανακοινώσω κάτι ακόμα, αλλά με ξέρετε τι άνθρωπος είμαι. Όταν είναι η σωστή στιγμή, δεν έχω θέμα να μιλήσω. Ποτέ δεν έχω κρύψει κάτι, ποτέ δεν έχω πάει γύρω-γύρω, αλλά δεν μπορώ και να πιεστώ να πω κάτι, το οποίο ακόμα δεν είναι έτσι όπως νομίζετε πως είναι. Οπότε τι να κάνω; Γνέφω. Ούτε να κρύβομαι θέλω, ούτε να μην περνάω καλά, ούτε να μην βγαίνω. Είμαι νομίζω πολύ συνεπής με τους δημοσιογράφους και όταν έχω κάτι να πω που πρέπει να το πω, θα το κάνω”, ξεκαθάρισε.