«Όλοι μας είμαστε διαφορετικοί και ίσοι...» - Η απάντηση του Κώστα Κόκλα για το σάλο με το γκέι φιλί

«Η σειρά αυτή έχει σπάσει κατεστημένα, δείχνει με μια άλλη ματιά στον κόσμο»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Όλοι μας είμαστε διαφορετικοί και ίσοι...» - Η απάντηση του Κώστα Κόκλα για το σάλο με το γκέι φιλί

Καλεσμένος στην εκπομπή “Αυτός και ο Άλλος” βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 5/4, ο ταλαντούχος ηθοποιός Κώστας Κόκλας. Ο γνωστός ηθοποιός , που πάντα μιλά με ειλικρίνεια, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που αφορούσαν την υποκριτική και τις έντονες στιγμές της ζωής του.

Μεταξύ άλλων, ο Κώστας Κόκλας μίλησε για το γκέι φιλί στη σειρά της ΕΡΤΗ τούρτα της μαμάς”, στην οποία πρωταγωνιστεί. Να υπενθυμίσουμε πως στον δεύτερο κύκλο της κωμικής σειράς, ο στρατιωτικός Πάρης αντάλλαξε ένα τρυφερό φιλί με τον σύντροφό του, τον εκπαιδευτικό Παναγιώτη, όταν αποφάσισαν να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης και ακούστηκαν πολλές απόψεις για αυτή την κίνηση.

Όσα είπε ο Κώστας Κόκλας για το γκέι φιλί

«Έζησα την ΕΡΤ σε μια περίοδο όπου οι καλλιτέχνες της μαζεύονται στο κυλικείο της. Εμένα οι πρώτες μου δουλειές ήταν στην ΕΡΤ», είπε στην αρχή ο Κώστας Κόκλας και πρόσθεσε στη συνέχεια για την “Τούρτα της μαμάς”: «Με τον Αλέξανδρο Ρήγα ήμασταν μαζί στη σχολή του Εθνικού θεάτρου και συνεργαζόμαστε μαζί τώρα με μεγάλη χαρά και τιμή. Ο Αλέξανδρος έκανε μια πολύ καλή δουλειά.

Η σειρά αυτή έχει σπάσει κατεστημένα, δείχνει με μια άλλη ματιά στον κόσμο το πώς μπορεί να είναι μια οικογένεια, με ισότητα και αγάπη πάντα. Δεν είναι μόνο το φιλί, είναι ότι όλοι μας είμαστε διαφορετικοί και ίσοι μεταξύ μας. Αυτό οφείλουμε να το θυμόμαστε και να το επισημαίνουμε και να το εφαρμόζουμε στη ζωή μας. Περνάμε δύσκολους καιρούς, είναι δύσκολο να λες στα παιδιά να μην κάνουν bullying και γύρω γύρω να γίνονται πόλεμοι και να την πέφτει ο δυνατός στον αδύνατο. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει φυσικά και το σεβόμαστε».

«Σχέση δεν θα ήθελα να κάνω, αν δεν...» - Η αναφορά στην προσωπική του ζωή

Το απόγευμα της Πέμπτης 3/02 στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» έκατσε ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Κόκλας ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του πορεία αλλά προχώρησε και σε πιο προσωπικές εξομολογήσεις σχετικά με το διαζύγιό του. Δείτε επίσης εδώ τον κούκλο 13χρονο γιο του

«Είναι πολύ δύσκολο για έναν ηθοποιό να κρατήσει οικογένεια. Η απουσία είναι μεγάλο κομμάτι, πρέπει και ο άλλος να μοιραστεί πράγματα μαζί σου. Το καλύτερο είναι να είσαι ξεκάθαρος. Υπερισχύει η αγάπη για το παιδί, για έναν άνθρωπο που τον είχες επιλέξει στη ζωή σου, να του εμπιστευτείς πράγματα.

Έχεις κάνει ένα παιδί μαζί του, δεν έχω πάψει να αποδεικνύω ότι κάθε μέρα είμαι εκεί. Για αυτό δεν έχω σχέση, έχω κάνει δύο γάμους, έχω το παιδί μου.

Σχέση δεν θα ήθελα να κάνω και να βάλω έναν άνθρωπο σε αυτή τη διαδικασία, μία δυο φορές που το έκανα ήταν λάθος, πρέπει να είσαι εσύ έτοιμος και μετά να βάλεις τον άλλον στη διαδικασία. Τελευταία φορά που ήμουν σε σχέση ήταν ο γάμος μου. Είχα φλερτ, μου αρέσουν τα κορίτσια. Τώρα πια όμως περνάω καλά μόνος μου».