Η Πέγκυ Ζήνα γνώρισε στην κόρη της παίκτρια Survivor - «Την έκανε να αγαπήσει τον αθλητισμό...»

Έχει ξεκινήσει στίβο και την καμαρώνουν όλοι

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Πέγκυ Ζήνα γνώρισε στην κόρη της παίκτρια Survivor - «Την έκανε να αγαπήσει τον αθλητισμό...»

H Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας έχουν φτιάξει μια πολύ όμορφη οικογένεια και η ύπαρξη της κόρης τους Ηλέκτρας αποτελεί την απόλυτη ολοκλήρωση. Έχουν δώσει όλη τους την προσοχή στην μικρή κα με μια πρόσφατη φωτογραφία του μπαμπά της, καταλαβαίνουμε ότι είναι προτεραιότητα του και πως δεν της λείπει τίποτα.

Και μιας και οι δύο γονείς ανήκουν σε έναν χώρο με αρκετές γνωριμίες έκανα γνωστό, πως φρόντισαν να φέρουν σε επαφή την Ηλέκτρα με την αγαπημένη της αθλήτρια, Κατερίνα Δαλάκα. Εκείνη είναι ο λόγος, που έχει ακολουθήσει το αθλητισμό και τη βλέπουμε να ''οργώνει'' στον στίβο.

Η κόρη της Πέγκυς Ζήνα με την Κατερίνα Δαλάκα

"Το κορίτσι μας @katerina_dalaka που έκανε την Ηλέκτρα να αγαπήσει τον αθλητισμό", έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες που δείχνουν την Ηλέκτρα, με την μαμά της και την Κατερίνα Δαλάκα να ποζάρουν με χαρά.

Οι αποκαλύψεις της Πέγκυς Ζήνα για την κόρη της

Στο πλατό της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι» εισέβαλε, το απόγευμα της Τρίτης 8/2, η Πέγκυ Ζήνα, η οποία έκανε έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά. Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη δύσκολη εποχή της πανδημίας, στη σχέση με τον σύζυγό της, ο οποίος πρόσφατα ανέβασε και μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram αγκαλιά με την κόρη τους, αλλά και στον ρόλο της ως μητέρα.

«Έχω κουραστεί με τις τηλεδιασκέψεις. Δεν αντέχω αυτό το πράγμα του ότι η αγκαλιά, η επαφή έχει αντικατασταθεί από την κάμερα», είπε χαρακτηριστικά η Πέγκυ Ζήνα για την πανδημία και συνέχισε:

«Στην αρχή με την καραντίνα μου άρεσε πάρα πολύ. Γιατί έκανα πράγματα που πριν δεν μπορούσα να κάνω, ξεκουράστηκα απόλυτα, χάρηκα το παιδί μου 24 ώρες το 24ωρο, και τον Γιώργο επίσης».

«Έχει τα καλύτερα στοιχεία και από τους δυο μας η Ηλέκτρα. Ξέρει να διεκδικεί αυτό που θέλει, αλλά το κάνει με πάρα πολύ γλυκό κι ευγενικό τρόπο. Νομίζω θα βγει κερδισμένη από αυτό.

Είναι ένα παιδί που έχει αξίες, ένα παιδί που προσπαθώ να του μάθω την αξία του συναισθήματος, τις πραγματικές αξίες, την αγάπη, την ευγνωμοσύνη και την αλληλεγγύη. Και να μην πιστέψει ποτέ πως είναι κάτι παραπάνω από κάποιον άλλον», συμπλήρωσε για την κόρη της, Ηλέκτρα.