Εκείνος είναι 52 ετών, ενώ η σύζυγός του... - Η διαφορά ηλικίας Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα

Ποιος περνάει ποιον;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εκείνος είναι 52 ετών, ενώ η σύζυγός του... - Η διαφορά ηλικίας Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα

12 χρόνια έγγαμου βίου θα γιορτάσουν σε ένα μήνα ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα οι οποίοι παντρεύτηκαν στο Ψυχικό έχοντας στο πλευρό τους τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Το ζευγάρι μέχρι και σήμερα παραμένει πολύ ερωτευμένο, ενώ έχουν αποκτήσει και δυο γιους.

«Ξέρεις τι θυμήθηκα; Όταν παντρευτήκαμε με τον Γρηγόρη. Εγώ ήμουν χρόνια στην τηλεόραση, στο δελτίο καιρού και στην ενημέρωση. Ξαφνικά όταν παντρευτήκαμε, είχε κάτσει ο χωρισμός της Ελένης Μενεγάκη με τον Γιάννη Λάτσιο κι ήταν η πρώτη φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει στο περιοδικό με την Ελένη και τον Ματέο. Η πρώτη της εμφάνιση, μετά από εκείνη τη δημοσίευση, θα γινόταν στον γάμο μας. Οπότε πήγαμε εμείς οι δύσμοιροι να παντρευτούμε και σκάσανε όλα τα κανάλια. Αυτό δεν ήταν τίποτα. Live στις ειδήσεις, παντού», είχε αποκαλύψει η δημοσιογράφος σχετικά με το γάμο τους, στον αέρα της εκπομπής τους, η οποία ωστόσο θα κοπεί και οι δρόμοι τους θα χωριστούν.

Η διαφορά ηλικίας Γκουντάρα - Κάκκαβα

Η Ναταλί Κάκκαβα γεννήθηκε στις 13 Ιουνίου 1978. Είναι 44 ετών και το ζώδιό της είναι Δίδυμος, ενώ ο Γρηγόρης Γκουντάρας γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου 1970, κατάγεται από το χωριό Μελιβοία στη Λάρισα και είναι 52 ετών.

Διαφορά ηλικίας Γρηγόρη Γκουντάρα Ναταλί Κάκκαβα

Η αποκάλυψη Γκουντάρα και Κάκκαβα για το γάμο τους

Το αγαπημένο ζευγάρι Κακκαβά - Γκουντάρας έδωσε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον Χάρη Λεμπιδάκη και στο News Pistols. Οι παρουσιαστές της εκπομπής Όλα Γκουντ δεν κρύβουν τα συναισθήματα τους, καθώς όπως δήλωσαν είδαν αρκετό κόσμο να απομακρύνεται από το πλάι τους, μετά τις τηλεοπτικές επιτυχίες.

Σε κάθε περίπτωση, όπως τόνισε και η Ναταλί προτεραιότητα για εκείνους έχει η οικογένεια τους, καθώς για εκείνη κάνουν και αυτή τη δουλειά. Μάλιστα δε δίστασε να αποκαλύψει πως θα άφηνε την παρουσίαση αν ένιωθε πως παραμελεί τους δύο γιους της. Και οι δύο είναι πολύ τρυφεροί γονείς κάτι που φάνηκε από το πως παρουσίασαν το πρόβλημα υγείας του ενός παιδιού τους.

«Είναι θετικό το πρόσημο όταν είσαι ζωντανός και προσπαθείς. Κάθε χρονιά σου δίνει μαθήματα, αυτή ήταν μία χρονιά που μου έδωσε πολυεπίπεδα μαθήματα που τόσα χρόνια δεν είχα πάρει» δήλωσε ο δημοσιογράφος.

«Η χρονιά ξεκίνησε με δυσκολίες. Μπήκαμε σε σκοτεινά μονοπάτια που αν ακόμα δεν έχουμε καταλάβει γιατί μπήκαμε. Επί μεγάλο διάστημα βλέπαμε πράγματα και λέγαμε “γιατί λέγονται αυτά για εμάς;” Εκεί λοιπόν μετράς τους φίλους σου. Από πολλούς απογοητεύτηκα» συνέχισε ο Γρηγόρης Γκουντάρας αναφερόμενος στη σκληρή κριτική που δέχτηκαν με τη Ναταλί φέτος.

Από πλευράς της η Ναταλί Κάκκαβα σημείωσε ότι «αν νιώσουμε ότι όλο αυτό που γίνεται δημιουργεί πρόβλημα στην οικογένειάς μας δεν τίθεται θέμα να μην είναι προτεραιότητα για μένα η σχέση και τα παιδιά μας. Δεν είμαστε τυφλωμένοι από τη δημοσιότητα. Είμαστε ένα ζευγάρι που δουλεύουμε καθαρά για οικονομικούς λόγους.