Πένθος για τον Θοδωρή Βαμβακάρη - «Πάντα σου άρεσε να ανεβαίνεις ψηλά...»

Η σπαρακτική ανάρτηση του παρουσιαστή της ΕΡΤ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πένθος για τον Θοδωρή Βαμβακάρη - «Πάντα σου άρεσε να ανεβαίνεις ψηλά...»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο παρουσιαστής της εκπομπής «Αυτός κι ο άλλος» της ΕΡΤ, Θοδωρής Βαμβακάρης αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους πως ο αγαπημένος του πατέρας έφυγε από τη ζωή.

Ο παρουσιαστής τον αποχαιρέτησε με ένα πραγματικά πολύ συγκινητικό μήνυμα, ενώ σε πένθος βυθίστηκε και ο Κριαστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος έχασε ένα από τα δίδυμα παιδιά του.

Η ανάρτηση του Θοδωρή Βαμβακάρη για τον πατέρα του

«Αντίο καλλιτέχνη… Εδώ και δεκαετίες οι επιγραφές σου φωτίζουν ακόμα τα πιο ιστορικά μαγαζιά και κτίρια του Πειραιά. Πάντα σου άρεσε να ανεβαίνεις ψηλά και να δημιουργείς. Αυτήν τη φορά ανέβηκες αλλά δεν θα κατέβεις… Θα θυμάμαι, μπαμπά, όσα μου έμαθες στη ζωή μου..» έγραψε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Βαμβακάρης.

Αντίο καλλιτέχνη.. Εδώ και δεκαετίες οι επιγραφές σου φωτίζουν ακόμα τα πιο ιστορικά μαγαζιά και κτίρια του Πειραιά....

Posted by Thodoris Vamvakaris on Monday, April 18, 2022

Η συνέντευξη του Θοδωρή Βαμβακάρη και του Τάκη Γιαννούτσου στο The 2night Show

«Γνωριστήκαμε τυχαία στο “Κλικ” και με παίρνει ο Φώτης ο Γεωργελές και μου λέει θα κάνεις εκπομπή με τον Τάκη Γιαννούτσο. Μιλήσαμε στο τηλέφωνο Πέμπτη και Δευτέρα ξεκινήσαμε. Δεν μαλώσαμε ποτέ γιατί είμαστε διαφορετικοί χαρακτήρες. Διαφέρουμε σε κοινωνικά ζητήματα».

«Ποτέ δεν είπαμε να σταματήσουμε. Τώρα πιστεύουμε ότι είμαστε στην καλύτερη φάση μας ραδιοφωνικά. Στην τηλεόραση τώρα το πιάνουμε, το κάνουμε παράλληλα» σημείωσε ο Θοδωρής Βαμβακάρης.

«Είχαμε την ανησυχία μήπως γίνουμε γραφικοί, αλλά αν συμβαδίζεις με το τι σκέφτονται οι νέοι, είσαι μαζί τους ξέρεις τι θέλουν να ακούσουν» πρόσθεσε ο Τάκης Γιαννούτσος.

«Με φοβίζει το τέλος. Είναι τρομακτικό να τελειώνεις μία συνήθεια, να σταματάς να κάνεις πρωινό ραδιόφωνο μετά από 25 χρόνια» εξομολογήθηκε ο Θοδωρής Βαμβακάρης.

Τα νούμερα ακροαματικότητας τα κοιτάζουν;

«Μας απασχολούν τα νούμερα γιατί δεν είναι μόνο το ότι δεν κάνεις πια στον επιχειρηματία, αλλά καταλαβαίνεις ότι πρώτα τελείωσες εσύ».

«Όταν πήγαμε στην ΕΡΤ να κάνουμε την πρότασή μας, έτυχε να ψάχνουν κάτι ανάλογο».

Απάντησαν όμως και στην ερώτηση γιατί δεν καλούν πολιτικά πρόσωπα στην εκπομπή τους στην ΕΡΤ.

«Αν φέρεις πολιτικούς καλεσμένους στην εκπομπή, ο κόσμος θα έχει την καχυποψία ότι τους φέρνεις για να τους προμοτάρεις, αυτό θέλουμε να το αποφύγουμε».