«Θα χαθούμε αν γίνει αυτό» - Ο Γιάννης Κακλέας για την αποχώρηση του Σερβετάλη από την παρασταση

Δεν συμφωνεί με την κίνησή του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα χαθούμε αν γίνει αυτό» - Ο Γιάννης Κακλέας για την αποχώρηση του Σερβετάλη από την παρασταση

Ο Γιάννης Κακλέας βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Αυτός και ο Άλλος, και πέρα από όλα τα άλλα, μίλησε για τον Άρη Σερβετάλη και την αποχώρησή του από την παράσταση Ρινόκερος, η οποία είχε σχολιαστεί ιδιαίτερα και για την οποία ο ίδιος είχε ζητήσει δημόσια συγχώρεση.

Ο ηθοποιός ανέφερε πως δεν συμφωνεί με αυτή την κίνηση, καθώς επρόκειτο για ένα ιατρικό ζήτημα και δεν είναι θέμα θρησκευτικών ή πολιτικών πιστεύω.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Κακλέα για τον Άρη Σερβετάλη

«Είναι φίλος μου, τον αγαπάω πάρα πολύ. Τον κάλυψα γιατί είχε πει όντως ότι θα αποχωρήσει. Εγώ περίμενα ότι θα βάλει λίγο νερό στο κρασί του.

Δεν συμφωνώ με τον λόγο που έφυγε γιατί πιστεύω ότι πρέπει να προσέχουμε τους εαυτούς μας. Δεν μπορείς να σηκώνεις ανάστημα μπροστά στα προστάγματα της επιστήμης. Θα τρελαθούμε, θα χαθούμε αν γίνει αυτό.
Είναι ιατρικό το θέμα. Για μένα δεν είναι πολιτικό ούτε θρησκευτικό. Είναι θέμα καθαρά πανδημία, να βρούμε φάρμακα, να γίνουμε καλά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Γιάννης Κακλέας: Τα πρώτα λόγια για τον Αιμιλιανό Σταματάκη μετά τα σχόλιά του για την αποχώρηση του ηθοποιού από την παράσταση

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε ο Γιάννης Κακλέας, ο σκηνοθέτης της παράστασης "Ρινόκερος", ο οποίος αναφέρθηκε στην αντικατάσταση του Άρη Σερβετάλη από τον Αιμιλιανό Σταματάκη, μετά τη πρώτη πρόβα που έκαναν μαζί.

«Βέβαια σώθηκε η παράσταση. Θα σωζόταν. Ο Αιμιλιανός Σταματάκης είναι ένα παιδί δικό μας. Ήμασταν στον Ορέστη παρέα. Μπαίνει σιγά σιγά στα ρούχα και στα παπούτσια του ρόλου. Κάνει έναν διαφορετικό Μπερανζέ από τον Άρη Σερβετάλη. Η παράσταση θα γίνει 16 Δεκεμβρίου και θα πάνε όλα καλά.

Εγώ πρότεινα τον Αιμιλιανό, ο σκηνοθέτης. Για να προτείνεις έναν ηθοποιό σαν σκηνοθέτης ξέρεις ότι θα το φέρει εις πέρας. Είμαι σίγουρος ότι θα είναι καλός και σωστός. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχει την τόλμη και τη χαρά για να παίξει αυτό τον ρόλο. Και φυσικά που δεν θα κατέβει η παράσταση, αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς. Τα θέατρα πρέπει να μείνουν ανοιχτά. Θα παίζουμε μόνο για εμβολιασμένους και 16 Δεκεμβρίου ελπίζω το θεατρόφιλο κοινό να είναι κοντά μας.

Ο Άρης Σερβετάλης είχε πει από την αρχή ότι θα φύγει. Ο Άρης είναι δικό μου παιδί, θα μπορούσε να είχε μείνει αλλά οι αξίες του δεν του το επέτρεψαν, οπότε το αποδεχτήκαμε και συνεχίζουμε. Η ζωή συνεχίζεται. Ουδείς αναντικατάστατος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Κακλέας