Το πραγματικό πρόσωπο της Υβόννης Μπόσνιακ το 2010 πριν τις πλαστικές επεμβάσεις στα χείλη - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Παραμένει εντυπωσιακή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το πραγματικό πρόσωπο της Υβόννης Μπόσνιακ το 2010 πριν τις πλαστικές επεμβάσεις στα χείλη - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Η Υβόννη Μπόσνιακ είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Μπορεί η ίδια μαζί με τον αγαπημένο της, Αντώνη Ρέμο να έχουν αποφασίσει συνειδητά να απέχουν από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο που και που η γνωστή σχεδιάστρια ρούχων δημοσιεύει κάποια στιγμιότυπα.

Αναμφίβολα είναι ένα πρόσωπο της εγχώριας showbiz όπου έχει απασχολήσει ιδιαίτερα καθώς ακόμη και η εξωτερική της εμφάνιση "κεντρίζει" τα βλέμματα παρά το γεγονός ότι έχει αποκτήσει μια κορούλα.

Κάτι που έχουν παρατηρήσει λίγοι είναι το γεγονός πως η ίδια κατά καιρούς έχει "πειράξει" το πρόσωπό της. Όπως θα δείτε και εσείς σε αποκλειστικές μας φωτογραφίες που την είχαν απαθανατίσει το 2010 σε καλοκαιρινές της διακοπές μαζί με τον Αντώνη Ρέμο η ίδια είχε πιο λεπτά χείλη καθώς πλέον είναι τελείως ζουμερά.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει μέσα από insta stories πως υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει κάτι παραπάνω.

Έτσι ήταν η Υβόννη Μπόσνιακ το 2010 πριν τις πλαστικές επεμβάσεις

Αποκλειστική φωτογραφία της Υβόννης Μπόσνιακ

Υβόννη Μπόσνιακ - Αποκλειστική φωτογραφία

Αποκλειστική φωτογραφία της Υβόννης Μπόσνιακ

Υβόννη Μπόσνιακ με τον Αντώνη Ρέμο

Ζει στην Ελλάδα αλλά μεγάλωσε στην.... - Η αλήθεια για την καταγωγή της Υβόννης Μπόσνιακ

Από τις πιο εντυπωσιακές και όμορφες γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ είναι αναντίρρητα η Υβόννη Μπόσνιακ, η οποία έχει δημιουργήσει μια πανέμορφη οικογένεια με τον Αντώνη Ρέμο.

Η ίδια που πρόσφατα βρέθηκε στο νοσοκομείο, έχοντας διανύσει μια εντυπωσιακή πορεία, τα τελευταία χρόνια, το brand Yvonne Bosjnak Athens, πέτυχε σημαντική προβολή σε τίτλους παγκοσμίου φήμης όπως η Βρετανική Vogue, το Vanity Fair και το Forbes, καθιερώνοντας τη σχεδιάστρια, ως ένα ταχέως ανελισσόμενο ταλέντο, στο χώρο της ελληνικής μόδας.

Πάμε να μάθουμε λίγα παραπάνω όμως πράγματα για την καταγωγή και τους γονείς της.

Γεννήθηκε στη Γερμανία, ενώ τα τελευταία δώδεκα χρόνια ζει και εργάζεται στην Ελλάδα. Η Υβόννη Μπόσνιακ μιλά πολύ καλά ελληνικά, αγγλικά και γερμανικά καθώς ζει στην Ελλάδα και μεγάλωσε στη Γερμανία. Ωστόσο σε μέτριο επίπεδο μιλά επίσης γαλλικά και κροάτικα, καθώς η μαμά της κατάγεται από την Γαλλία και ο πατέρας της από την Κροατία.

 Η αλήθεια για την καταγωγή της Υβόννης Μπόσνιακ

Όπως είπε το μοντέλο και σχεδιάστρια, οι γονείς της γνωρίστηκαν σε μία τρίτη χώρα, τη Γερμανία όπου έκαναν τη δική τους οικογένεια. «Έχω μαμά Γαλλίδα, από τη Marseille, και μπαμπά από την Κροατία οπότε έτσι μεγάλωσα. Απλά μετά τα ξεχνάς. Στη Γερμανία γνωρίστηκαν, η μαμά μου βρέθηκε από 15 ή 16 χρονών στη Γερμανία».

Ήταν τον Ιούλιο του 2010 όταν ο Αντώνης Ρέμος, μετά από μία αρκετά μεγάλη περίοδο που είχε μείνει μόνος μετά τον χωρισμό του από πασίγνωστη παρουσιάστρια, εθεάθη για πρώτη φορά με τη νέα του αγαπημένη, την Υβόννη Μπόσνιακ. Γνωρίστηκαν στην Ελλάδα μέσω κοινών φίλων και ερωτεύτηκαν αμέσως.

«Όταν τον γνώρισα, δεν ήξερα ότι είναι τραγουδιστής. Μετά κατάλαβα. Γνωριστήκαμε στην Ελλάδα, στην αρχή δεν ξέρεις ποτέ πώς θα είναι τα πράγματα. Πάντως είμαστε πολύ καλά. Αισθάνομαι πάρα πολύ τυχερή πραγματικά. Αν είμαστε όπως είμαστε τώρα, μακάρι μια μέρα να γίνει και η οικογένεια. Τώρα είμαστε πολύ καλά, θέλω να είμαι μαζί του και δεν με νοιάζει πώς» είχε δηλώσει το μοντέλο το Νοέμβριο του 2013 για τον αγαπημένο της.

Ενώ το 2015: «Ήρθα πριν 9 χρόνια για να κάτσω μόλις δυο εβδομάδες. Ήταν πολύ καλή η δουλειά, ένιωθα και ωραία στην Ελλάδα. Είναι το σπίτι μου, ο Αντώνης είναι το σπίτι μου. Όταν γνωριστήκαμε μιλούσαμε Γερμανικά και Αγγλικά, όλα μαζί. Τον γνώρισα και τον αγάπησα από την πρώτη στιγμή σαν άνθρωπο. Με κατάλαβε αμέσως, χωρίς να πούμε κάτι, αυτό είναι όμορφο. Μετά τον ερωτεύτηκα απότομα, δεν πέρασε καιρός, δυο μήνες μετά τη γνωριμία μας μέσα σε κοινή παρέα. Έχει πάρα πολύ χιούμορ...».

Αντώνης Ρέμος Υβόννη Μπόσνιακ διαφορά ηλικίας

«Σίγουρα είναι για μένα μια σημαντική στιγμή στη ζωή μου. Με τον άνθρωπο με τον οποίο έχω αποφασίσει να συμβαδίζω τα τελευταία χρόνια, αποφασίσαμε να μεγαλώσουμε αυτή τη σχέση και να την ολοκληρώσουμε, κάνοντας ένα παιδί, δεν θέλω να το κρύψω, θα το πω αυτή τη φορά. Τους επόμενους μήνες περιμένουμε το πρώτο μας παιδί και θα είναι κοριτσάκι!», είχε αναφέρει σε δική του ο τραγουδιστής.

Την ημέρα των ερωτευμένων του 2015, ήρθε στον κόσμο η κορούλα τους (δείτε πόσο έχει μεγαλώσει) που ολοκλήρωσε την οικογενειακή τους ευτυχία. Ενώ, μετά από 8 χρόνια σχέσης αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου και να παντρευτούν στις 15 Σεπτεμβρίου στη Βαρυμπόμπη. Παρανυφάκι θα ήταν η κόρη τους ενώ κουμπάροι ο Δημήτρης Κοντομηνάς που πέθανε πριν λίγες ημέρες και ήταν συντετριμμένοι στην κηδεία του, ο Γιάννης Παπαλέκας, ο Κώστας Πηλαδάκης και η Μαρία Μπεκατώρου.