Ευχάριστα νέα για την Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο - Το ανακοίνωσαν με 3 φωτογραφίες

"Και ναι ήρθε η πρώτη μας νίκη"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ευχάριστα νέα για την Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο - Το ανακοίνωσαν με 3 φωτογραφίες

Σπουδαία είναι τα νέα για την Βάσω Λασκαράκη και τον Λευτέρη Σουλτάτο μετά το ταξίδι τους, όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι με μια ανάρτηση που πραγματοποίησαν στα προφίλ τους στο Instagram. Με τρεις φωτογραφίες το ζευγάρι γνωστοποίησε πως κέρδισε το πρώτο του έπαθλο.

Οι δυο τους έλαβαν μέρος στον αγώνα που πραγματοποιεί ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Σπορ Αυτοκινήτων και κέρδισαν μια από τις πρώτες θέσεις.

Η ανάρτηση Λασκαράκη - Σουλτάτου

«Και ναι ήρθε η πρώτη μας νίκη
ΑΝΑΒΑΣΗ ΒΟΥΛΑΣ
"ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ ΛΑΓΟΣ" 30/4/2022
Κερδίσαμε ένα αγώνα που η νίκη εξαρτάται από το συνοδηγό αλλά δεν φοβάμαι έχω το καλύτερο @vasolaskaraki είσαι φοβερή. Σε ευχαριστώ για την υπομονή επιμονή και την υπερπροσπάθεια που έκανες για να με ακολουθήσεις στη τρέλα μου !
Οφείλω να ευχαριστήσω και τους δασκάλους μας @vasilis.papanikitas & @vasilis.tsoutsas και τον φοβερό μηχανικό λάτρη των σκαραβαίων που φρόντισε το αυτοκίνητο μας να λειτουργεί άψογα μπράβο @nikosamolohitis . Εύχομαι και άλλες νίκες στο μέλλον στις άψογες διοργανώσεις του @sisa_rally_club . Ραντεβού στον επόμενο αγώνα».

Η διαφορά ηλικίας της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου

H Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το 2019 σε μία πραγματικά παραμυθένια τελετή (δείτε εδώ φωτογραφίες).

«Το πρώτο καλοκαίρι ήταν δύσκολο, πήγαμε για εξήντα μέρες διακοπές στην Κρήτη και η Εύα τον γνώρισε ως μέλος της παρέας. Η πρώτη γνωριμία τους έγινε μετά από δέκα μήνες σχέσης, είδαμε πως όλα πήγαν καλά, μετά από τέσσερις μήνες της το ανακοινώσαμε. Δεν το είχε καταλάβει, ήταν σχεδόν πέντε η Εύα. Όλα πήγαν καλά και πάντα με συμβουλευτική βοήθεια, έχω άγχος πολύ για το παιδί και έχει και ο Λευτέρης δύο παιδιά, μια κόρη που είναι έξι στα επτά κι έναν γιο που είναι στα 13 με 14», είχε πει σε συνέντευξή της η Βάσω Λασκαράκη για τη γνωριμία του άντρα της με την κόρη της.

Το αγαπημένο ζευγάρι είναι τόσο ταιριαστό που τα έχουν βρει μέχρι και στις ημερομηνίες. Η αλήθεια είναι πως οι δυο τους έχουν μόνο ένα μήνα διαφορά καθώς η Βάσω Λασκαράκη γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1979, ενώ ο Λευτέρης Σουλτάτος, τον Σεπτέμβρη.

Λασκαράκη Σουλτάτος διαφορά ηλικίας