«Δεν την μελετούσα, την...» - "Κόλαφος" η Δέσποινα Βανδή με την ατάκα της για την Άννα Βίσση

Το είπε γελώντας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν την μελετούσα, την...» -

Η Δέσποινα Βανδή, που είδαμε να "λυγίζει" μπροστά στον φακό, εντοπίστηκε από την κάμερα του Mega Καλημέρα, την Παρασκευή 6/5, σε κέντρο διασκέδασης στην Θεσσαλονίκη, όπου θα ξεκινήσει εμφανίσεις. Η τραγουδίστρια θα συνεργαστεί με τον Λευτέρη Πανταζή και βρήκε την αφορμή να πει λίγα λόγια γι' αυτόν, ωστόσο δεν στάθηκε μονάχα σε εκείνον.

Η ίδια αναφέρθηκε και στην φίλη της, πλέον, Άννα Βίσση, με την οποία πραγματοποιούσαν εμφανίσεις το προηγούμενο διάστημα στην Αθήνα και αποκάλυψε τι συνέβαινε όλα αυτά τα χρόνια της κόντρας τους σχετικά με την μουσική της. Ανέφερε, δηλαδή, πως άκουγε τα τραγούδια της, ωστόσο δεν μελετούσε τον τρόπο που τραγουδούσε και τα υπόλοιπα στοιχεία της, όπως κάνουν συνήθως οι καλλιτέχνες του χώρου.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον τρόπο που βλέπει τον εαυτό της σήμερα και εξήγησε πως θέλει συνεχώς να βετιώνεται, ενώ μέχρι να αποκτήσει την κόρη της, όπως είπε, τα πάντα περιστρεφόντουσαν γύρω από την καριέρα της μόνο.

Οι δηλώσεις της Δέσποινας Βανδή για την Άννα Βίσση

«Ο Λευτέρης Πανταζής είναι υπέροχος, πολύ γλυκός άνθρωπος, χαίρομαι που τον ξανασυναντώ μετά από τόσα χρόνια», είπε αρχικά. Και αναφερόμενη στην Άννα Βίσση επισήμανε: «Την Άννα δεν τη μελετούσα, την άκουγα όμως».

«Κάνω μια αναζήτηση στην αυτοεξέλιξή μου. Μου άρεσε και η Ελεονώρα Μελέτη που είχε τέτοιου είδους αναζητήσεις. Μου αρέσει ο τρόπος που γράφει», ανέφερε στη συνέχεια και κατέληξε: «Μέχρι να γεννήσω τη Μελίνα όλα στρέφονταν γύρω από τη δουλειά μου».

Σε atelier με νυφικά - Η φωτογραφία που φούντωσε τις φήμες γάμου με τον Μπισμπίκη

Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Δέσποινα Βανδή, η οποία πια δεν κρύβει λεπτό τον έρωτά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Μάλιστα, πριν μερικές μέρες, ένα δημοσίευμα για αυτούς έφερε κυριολεκτικά τα πάνω κάτω.

Συγκεκριμένα, η Soula Glamorous είχε αποκαλύψει πως η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός σκοπεύουν σύντομα να... ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, με τον Μανώλη Κονταρό να την ρωτά μάλιστα αέρα του προηγούμενου Chart Show αν θα γίνει κουμπάρος, φέρνοντας την Δέσποινα Βανδή σε έντονη αμηχανία.

Ωστόσο, η ίδια προχώρησε σε μια κίνηση την Τρίτη 3/5 που φούντωσε ακόμα περισσότερες τις φήμες γάμου. Συγκεκριμένα, επισκέφτηκε το atelier της σχεδιάστριας Μαρίας Κονίδη μαζί με την ενδυματολόγο της, Έλενα Βαζούρα.

Το μεσημέρι της Τρίτης η Έλενα Βαζούρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο μάλιστα έκανε tag την Δέσποινα Βανδή και απεικόνιζε διάφορα λευκά φορέματα και νυφικά.