''Τσακίζει'' κόκκαλα η νέα ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για τον θάνατο της μητέρας της

«Να αγκαλιάσεις σφιχτά τη μανούλα σου...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Τσακίζει'' κόκκαλα η νέα ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για τον θάνατο της μητέρας της

Η Ιώννα Τούνη έχει απασχολήσει πολύ τελευταία καθώς έγινε γνωστή μια θλιβερή είδηση για τη ζωή της και αυτή δεν είναι άλλη από την είδηση του θανάτου της μητέρας της, η οποία πάλευε καιρό με τον καρκίνο και τελικά νικήθηκε. Το μοντέλο μοιράστηκε τη θλίψη της με το κοινό της, όπως άλλωστε κάνει για πολλά θέματα ωστόσο ξέσπασε σχετικά με τα κακόβουλα σχόλια, που δέχτηκε καθώς το όλο ζήτημα είναι πολύ προσωπικό.

Συνεχίζει δυνατή και προσπαθεί να μην το βάζει κάτω ωστόσο ανήμερα της γιορτής της μητέρας έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Με ένα κολλάζ φωτογραφιών και ένα ιδιαίτερο μήνυμα θέλησε να υπενθυμίσει σε όσους έχουν τις μαμάδες τους στη ζωή, να τις αγαπάνε καθημερινά.

Η σπαρακτική ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για τον θάνατο της μητέρας της

«Να αγκαλιάσεις σφιχτά την μανούλα σου και να της πεις πόσο πολύ την αγαπάς!!! ΣΗΜΕΡΑ & ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ», έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Οι τελευταίες κουβέντες της μητέρας της Τούνη στο νοσοκομείο - Τι αποκάλυψε ο Ανεξάνδρου

Το πρωί της Πέμπτης 28/4 αρκετές ήταν οι εκπομπές που σχολίασαν, και υποστήριξαν την Ιωάννα Τούνη, μετά το "ξέσπασμα" της από κακόβουλα σχόλια που άκουσε σχετικά για το πως πρέπει να πενθήσει τη μητέρα της. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μέσα από τη Super Κατερίνα έδωσε τη δική του απάντηση ενώ αποκάλυψε τα λόγια που έλεγε η μητέρα της στην Ιωάννα όσο βρισκόταν στο νοσοκομείο.

«Στην αρχή της εκπομπής, έμπαινα σε μια διαδικασία να ασχολούμαι με το τι γράφουν. Για μένα πλέον, έχει πάψει αυτό. Δε μπορώ να μπαίνω στη διαδικασία να ασχολούμαι με ανθρώπους που δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν στη ζωή τους και κρύβονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο, από ψεύτικα προφίλ, έχουν χτίσει έναν δικό τους μικρόκοσμο και τους απασχολεί μόνο το γεγονός τι θα κάνει ο ένας και ο άλλος.

Για κάποιον άνθρωπο που έχει χάσει έναν δικό του άνθρωπο. Τι ακριβώς πρέπει να κάνει κάποιος που έχει χάσει έναν δικό του άνθρωπο; Πως πρέπει να πενθήσει; Είναι ένας νέος άνθρωπος. Επειδή έχω γνωρίσει τη μητέρα της, ήταν στο νοσοκομείο σε πολύ κακή κατάσταση και τα λίγα λόγια που της έλεγε ήταν “σε παρακαλώ φύγε από εδώ μέσα, δεν έχεις καμία δουλειά εδώ. Η δουλειά σου είναι εκεί έξω και να κάνεις αυτό που πραγματικά θες”.

Εγώ γενικά αγαπώ πάρα πολύ την οικογένειά μου, αλλά δεν είμαι και ο άνθρωπος που θα είναι κάθε μέρα όλη μέρα μαζί τους. Η μητέρα της Ιωάννας με έβαλε σε διαφορετικές σκέψεις για το πως πρέπει να είμαστε με την οικογένειά μας. Πήγαμε στον Επιτάφιο, δεν καταλαβαίνω.

Είναι ένας άνθρωπος που αυτή είναι η δουλειά του, τι να κάνουμε, αυτή είναι η δουλειά του. Είναι λογικό επειδή είναι η δουλειά της αυτή να έχει όλα τα σχόλια, είναι δεκτά όλα τα σχόλια αλλά δε μπαίνουμε πλέον σε καμία διαδικασία ούτε εγώ ούτε η Ιωάννα να ασχολούμαστε» είπε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.