Γενέθλια Γιώργου Πατούλη: Απούσα η Μαρίνα - Ποιοι διάσημοι παρευρέθηκαν

Οι λαμπεροί καλεσμένοι

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Γενέθλια Γιώργου Πατούλη: Απούσα η Μαρίνα - Ποιοι διάσημοι παρευρέθηκαν

Ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, (τι είχε απαντήσει πρόσφατα σε ερώτηση για την πρώην σύζυγό του Μαρίνα) πρόσφατα είχε μία ξεχωριστή για εκείνον ημέρα, καθώς είχε τα 61α γενέθλια του την Τετάρτη 18/5 τα οποία γιόρτασε με πλήθος φίλων και συνεργατών στη στοά της Βουκουρεστίου. Μεταξύ των καλεσμένων του ήταν πολλοί υπουργοί και στελέχη της ΝΔ όπως και παράγοντες της αυτοδιοίκησης, αλλά και άτομα του καλλιτεχνικού χώρου όπως ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Το λαμπερό κάλεσμα του Γιώργου Πατούλη για τα γενέθλιά του

Μπορεί ανάμεσα στους καλεσμένους να μην ήταν η πρώην σύζυγός του, Μαρίνα Πατούλη, ωστόσο πάρα πολλοί ήταν εκείνοι που τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και τις ευχές τους τον Περιφερειάρχη ο οποίος έλαμπε από χαρά όπως και οι καλεσμένοι του, και αυτό μαρτυρούν και οι φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Τα γενέθλια του Γιώργου Πατούλη

Οι καλεσμένοι στα γενέθλια του Γιώργου Πατούλη
Έδωσαν το παρόν στα γενέθλια του Γιώργου Πατούλη

Ο Μπιμπίλας στα γενέθλια του Γιώργου Πατούλη

«Δεν έχει σημασία αν...» - Γιατί απουσίαζε από τα γενέθλιά του η Μαρίνα Πατούλη

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε ο Γιώργος Πατούλης ο οποίος γιόρτασε τα γενέθλιά του και πολλοί ήταν φυσικά οι φίλοι και οι συνεργάτες που του ευχήθηκαν. Παρόλα αυτά, απούσα από την σημαντική αυτή μέρα ήταν η πρώην σύζυγός του, Μαρίνα Πατούλη, η οποία ανακοίνωσε μερικά ευχάριστα νέα.

«Προσωπικά με κάνει ευτυχισμένο τα λόγια μου να γίνονται πράξη και μέσα από τις πράξεις να εισπράττω την αγάπη του κόσμου. Ο γιος μου μού ευχήθηκε μπαμπά να είσαι καλά κι εγώ θα είμαι εδώ για να σου δίνω δύναμη μέσα από τη δική μου δύναμη».

Για την απουσία της Μαρίνας Πατούλη, ο Γιώργος Πατούλης είπε χαρακτηριστικά: «Με τη Μαρίνα Πατούλη μιλάμε, επικοινωνούμε, εισπράξαμε τις ευχές της, να είναι καλά. Είμαστε καλά. Σε κάθε περίπτωση δεν έχει σημασία αν κάποιος είναι σήμερα εδώ, σημασία έχει πως είμαστε όλοι μαζί».