«Τα γκέι φιλιά στα σήριαλ...» - Κόλαφος ο Μέμος Μπεγνής για τις αντιλήψεις και τα στερεότυπα στην τηλεόραση

Οι δηλώσεις του ηθοποιού στο Mega Καλημέρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Τα γκέι φιλιά στα σήριαλ...» - Κόλαφος ο Μέμος Μπεγνής για τις αντιλήψεις και τα στερεότυπα στην τηλεόραση

Το πρωί της Παρασκευής 20/5 ο Μέμος Μπεγνής παραχώρησε μία αφοπλιστική συνέντευξη στον Δημήτρη Σιδηρόπουλο και την εκπομπή «Mega Καλημέρα», όπου μίλησε για όλα κρατούν την κοινωνία σε αντιλήψεις που κανονικά ανήκουν σε προηγούμενες δεκαετίες.

Αφοπλίζει με την ειλικρίνειά του ο Μέμος Μπεγνής

Μάλιστα ο ηθοποιός αναφέρθηκε τόσο στο ελληνικό metoo, όσο και στα τηλεοπτικά σήριαλ που κόβονται. «”Περίεργη” συμπεριφορά, τύπου bullying, μου έτυχε στην αρχή της πορείας μου και απλά έφυγα. Λέω πάντα στα νέα παιδιά να φύγουν αν τους τύχει κάτι τέτοιο, δε φεύγουν γιατί φοβούνται, δεν ισχύει ότι δε θα βρουν άλλη δουλειά και ότι θα μπουν στη μαύρη λίστα», δήλωσε ο ηθοποιός και πρόσθεσε:

«Το ότι “κόβονται” από serial gay φιλιά μού δείχνει ότι η κοινωνία είναι πολύ οπισθοδρομική, η κοινωνία της ταμπέλας και του κρυφού, του “καν’ το αλλά όχι φανερά, μη σε δει ο κόσμος”».

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή ο ίδιος αποκάλυψε ότι «Η μεγαλύτερη σχέση μου διήρκησε 5-6 χρόνια», ενώ πρόσθεσε ότι «Είμαι υπέρ του να κοιμούνται τα ζευγάρια σε άλλα κρεβάτια».

«Δεν μπορώ σε μια σχέση να μπαίνω στο σπίτι και να είναι εκεί, να φεύγω να είναι εκεί. Θέλω τους φίλους μου, το ταξίδι μου, τους γονείς μου, και μετά να πάω και στη συντροφικότητα», ξεκαθάρισε.

«Οι κακοποιητικές συμπεριφορές δεν υπάρχουν μόνο στο θέατρο»

Το μεσημέρι της Δευτέρας 18/4 ο Μέμος Μπεγνής βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Μέρα Μεσημέρι με τη Μάριον» όπου μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αναφερθεί για το κίνημα #metoo καθώς απασχόλησε και εξακολουθεί να απασχολεί με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν βγει στην επιφάνεια.

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Δεν ξέρω τι πορίσματα θα βγουν αλλά είναι καλά το ότι ο άλλος που πάει να κάνει κάτι τέτοιο θα το σκεφτεί διπλά πια, γιατί ο κόσμος έχει ένα βήμα πια για να μιλήσει.»

«Εγώ λυπάμαι που το κίνημα #metoo βγήκε μόνο μέσα από το θέατρο και από την τηλεόραση αλλά και από τους ηθοποιούς. Θέλω και πάντα τονίζω ότι δεν είναι έτσι ο χώρος μας αυτός. Ευτυχώς είναι η συντριπτική μειοψηφία όπου συμβαίνει».