«Ομολογώ ότι τοποθετήθηκα με αφέλεια...»: Ο Στέλιος Κουδουναρης εξηγεί γιατί είπε συγγνώμη στην Ανδρομάχη

Όλα όσα ανέφερε

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Ομολογώ ότι τοποθετήθηκα με αφέλεια...»: Ο Στέλιος Κουδουναρης εξηγεί γιατί είπε συγγνώμη στην Ανδρομάχη

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!». Εκεί μίλησε εφ΄ όλης της ύλης. Μεταξύ άλλων ρωτήθηκε και για την Ανδρομάχη, τη συμμετοχή της Κύπρου στην Eurovision 2022 και συγκεκριμένα για τη συγγνώμη που ειπώθηκε.

Οι δηλώσεις του Στέλιου Κουδουνάρη

«Ήταν πολύ τιμητική η πρόταση που μου έγινε από την Κύπρο και το ΡΙΚ για τη Eurovision. Την Ανδρομάχη την γνώριζα ως καλλιτέχνιδα, γιατί είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Χάρηκα πολύ που συνεργαστήκαμε με την Ανδρομάχη για τη Eurovision. Η Ανδρομάχη μου άρεσε πολύ στη Eurovision. Δεν είπα ποτέ ότι θα ζητήσω πίσω το ρούχο που φόρεσε η Ανδρομάχη στη Eurovision. Ήταν λίγο διαφορετική η τοποθέτηση μου», ανέφερε αρχικά ο Στέλιος Κουδουνάρης.

«Ομολογώ ότι τοποθετήθηκα με αφέλεια και της ζήτησα συγγνώμη. Το ρούχο που φόρεσε θα το κρατήσει η ίδια για να θυμάται τον διαγωνισμό. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι οι σχεδιαστές συνηθίζεται να κρατάνε οι ίδιοι τα ρούχα για τα οποία δεν έχουν αμειφθεί. Εγώ έκανα με χαρά μου το ρούχο της Ανδρομάχης δωρεά στην κυπριακή συμμέτοχη», συμπλήρωσε αποκαθιστώντας την αλήθεια.

Αποκάλυψε για πρώτη φορά αν η Ανδρομάχη φορούσε… εσώρουχο κάτω από το φόρεμα που σχεδίασε

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» παραχώρησε δηλώσεις ο Στέλιος Κουδουνάρης ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε για την Eurovision αλλά και για την τη δημιουργία του που φόρεσε η Ανδρομάχη στην εμφάνισή της στον Β' Ημιτελικό όπου αποκλείστηκε.

Οι δηλώσεις του Στέλιου Κουδούναρη

«Περιμέναμε πως θα περάσουμε στον τελικό, αλλά είναι ένα νέο κορίτσι έχει πολλά να δώσει, ήταν μία ωραία εμπειρία που θα της μείνει. Σχεδίασα το φόρεμα έχοντας στο μυαλό μου τον πίνακα του Μποτιτσέλι.

Το ρούχο είναι σχεδιασμένο ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος να ανοίξει και εκτεθεί καμία κυρία. Έχει ενσωματωμένο κορμάκι. Έκανα δύο μήνες να το φτιάξω. Αυτό το ρούχο θα μπει στο αρχείο μου, θα το πάρω πίσω. Θα της κάνω δώρο ένα άλλο μάλλον».