Κυριακή, 07 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

«Καλό θα είναι και οι ερωτώντες να μην είναι τόσο επίμονοι...» - ''Κόλαφος'' ο Μπιμπίλας για τον Περικλή Λιανό

Η ανάρτηση του προέδρου του ΣΕΗ για όσους σχολιάζουν την απόφαση διαγραφής ηθοποιών

«Καλό θα είναι και οι ερωτώντες να μην είναι τόσο επίμονοι...» - ''Κόλαφος'' ο Μπιμπίλας για τον Περικλή Λιανό
News 25.05.2022 18:44
Από Δάφνη Επιθυμιάδη

Το πρωί της Τετάρτης 25/5 ο Περικλής Λιανός παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του πρωινού, ενόψει της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη, και σχολίασε τη διαγραφή του (του Φιλιππίδη) από το ΣΕΗ όπως και του Κιμούλη και του Χαϊκάλη. Ο ίδιος δήλωσε πως δε συμφωνεί με αυτή την απόφαση.

Έτσι, λίγο αργότερα, ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, προχώρησε στην παρακάτω ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμο στο Facebook.

H ανάρτηση του προέδρου του ΣΕΗ

«Τελευταία λόγω πολλών ερμηνειών πολλών συνεντεύξεων ηθοποιών από τις πολυάριθμες εκπομπές που μας πολιορκούν με θέμα την συμπεριφορά των καταγγελομενων ηθοποιών , καλό θα είναι και οι ερωτώντες να μην είναι τόσο επίμονοι με σκοπό να βγάλουν λαυρακι από τις δηλώσεις που γίνονται με συνασθηματικές φορτίσεις, αλλά και οι ερωτώμενοι να προσέχουν τι λένε ώστε να μην είναι μηνύσιμα αυτα που λενε, να μην ανακατεύουν αλλά ονόματα χωρίς να έχουν πάρει έγκριση από τους αναφερόμενους από αυτούς, και κυριως οταν εκφερουν άποψη για τις διαδικασίες που τηρεί νομιμα το ΣΕΗ, να αυτοελεγχονται γιατί με έκπληξη μου διαβάζω συνέντευξη αδελφικου φίλου να κριτικάρει την καθ όλα νόμιμη διαγραφή μελών από το ΣΕΗ λόγω οριακής απαρτίας, στην οποία απαρτία δεν ήρθε καν ούτε οι ίδιος!!! Δηλαδή αν όλοι λειτουργούν με αδιαφορία όπως αυτός έκανε, πώς θα υπάρξει μεγάλη απαρτία? Ας προσέχουμε λοιπόν τι λέμε! Επίσης επειδή πολύς λόγος γίνεται για τις φωτογραφίες από πρεμιέρες που απεικονίζουν καταγγελομενους με μάρτυρες κατηγορίας η καταγγελοντες, ας καταλάβουν επιτέλους ότι στις παραστάσεις παίζουν κι άλλοι άνθρωποι εκτός των καταγγελομένων και στην τελική εκείνη την εποχή της συνωμοσίας σιωπής από όλους όλοι ζούσαμε κάτω από ειδικό καθεστώς».

αναρτηση μπιμπίλα

Νέα αγωγή στο ΣΕΗ για τη διαγραφή του Γιώργου Κιμούλη

Μετά τη διαγραφή του Γιώργου Κιμούλη από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, ο ίδιος προχωρά σε νέα αγωγή με σκοπό την αναίρεση της διαγραφής του. Το πρωί της Τρίτης 24/5 ο δικηγόρος του μίλησε στο Mega Καλημέρα, για τις εξελίξεις στην νέα αυτή τροπή της υπόθεσης, και τόνισε πως η μεριά του ηθοποιού προτιμά να λύσει τα όσα έχει στο δικαστήριο κι όχι στην τηλεόραση, ρίχνοντας έτσι τα "καρφιά" του στον πρόεδρο του ΣΕΗ Σπύρο Μπιμπίλα.

Ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, υποστήριξε ότι η διαγραφή του ηθοποιού ήταν άδικη, και για αυτό το λόγο καταφεύγουν στην νομική οδό, τονίζοντας πως όλη η υπόθεση είναι "θεατράλε" για τα μάτια της τηλεόρασης, βάζοντας τον στην ίδια σορό με τους υπόλοιπους ηθοποιούς που διαγράφηκαν.

«Εμείς κάναμε αγωγή στο ΣΕΗ, για να καταργηθεί η διαγραφεί, εναντίον της άδικης διαγραφείς. Υποστήκαμε μια άδικη επίθεση για το θεατράλε και για να υπηρετήσουν κάποιοι τον αριβισμό τους, για αυτό καταφεύγουμε στα δικαστήρια, γιατί εκεί βρίσκεις το δίκιο σου και όχι με το να κάνεις εμφανίσεις στην τηλεόραση» είπε αρχικά ο Βασίλης Καπερνάρος.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας θέλοντας να απαντήσει στα όσα είπε ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, δήλωσε: «Αυτό είναι υποκειμενική άποψη του Γιώργου Κιμούλη, ότι κάποιοι κάνουν αριβισμό εις βάρος του. Έχουν τηρηθεί όλες οι νόμιμες διαδικασίες, το πειθαρχικό συμβούλιο λειτούργησε σύμφωνα με τον πειθαρχικό νόμο και σύμφωνα με το καταστατικό που έχει εγκυρότητα από τον Ελληνικό νόμο.

«Εμείς δεν έχουμε λάβει κάτι στα χέρια μας, το μαθαίνουμε μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές. Αν θεωρούν ότι η νόμιμη συνέλευση και η έγκυρη απόφαση είναι άκυρη κατά αυτών, προσφεύγει νομίμως στα δικαστήρια και τα δικαστήρια θα του απαντήσουν».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Τότε έκαψαν το αυτοκίνητο του Πέτρου»: Ο Λιανός μιλά για το άγνωστο περιστατικό με τον Φιλιππίδη

«Το θέμα έχει κλείσει» - Καταπέλτης η Κατερίνα Γερονικολού για τον Κιμούλη

Share