«Θέλω να γίνω...» - Ποιο ρόλο επιδιώκει να πάρει η Super Κική στην ελληνική τηλεόραση

Γιατί δεν θέλει να βρεθεί σε ένα πάνελ;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θέλω να γίνω...» - Ποιο ρόλο επιδιώκει να πάρει η Super Κική στην ελληνική τηλεόραση

Το πρωί της Πέμπτης 26/5 στον αέρα του «Mega Καλημέρα» βρέθηκε η Super Κική, η οποία μίλησε έξω από τα δόντια για όλα όσα συμβαίνουν στην ελληνική τηλεόραση, αλλά όσα συνέβησαν και στην φυλακή. Χαρακτηριστικό δε είναι ο τρόπος που «κάρφωσε» τον Γιώργο Λιάγκα.

Η Super Κική αποκαλύπτει

Στη συνέχεια η influencer παραδέχτηκε πως πήρε απόφαση να πάει σε κλινική αποτοξίνωσης και τον ρόλο που έπαιξε σε αυτό η φυλάκισή της.

«Δεν είχα και την καλύτερη ζωή. Όταν πήγα στην φυλακή και στο ΚΕΘΕΑ κατάλαβα ότι δεν μου ταιριάζει αυτό που κάνω. Τότε υπήρχε άγνοια, τώρα δεν υπάρχει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και στη συνέχεια συνέχισε με τον ρόλο που θα ήθελε να αποκτήσει στην ελληνική τηλεόραση. «Δεν θα ήθελα να είμαι πάνελ, αλλά θα ήθελα να γίνω παρουσιάστρια», σχολίασε η Super Κική.

Οι δηλώσεις της Super Κικής για τη διαρροή ροζ βίντεο με το όνομά της

Η super Κική μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια σχετικά με ένα revenge porn που έχει βγει στην επιφάνεια καθώς κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και έχει το όνομά της.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια θέλησε να ξεκαθαρίσει χαρακτηριστικά πως δεν είναι η ίδια στο βίντεο αλλά μια κοπέλα που της μοιάζει πάρα πολύ. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά: «Έχει βγει ένα βίντεο που είναι μια κυρία και κάνει στοματικό σε ένα άλλο κύριο και νομίζετε πως είμαι εγώ, γιατί όντως μου μοιάζει πάρα πολύ το προφίλ.

Παιδιά ένα θα σας πω. Μακάρι να ήμουν εγώ και να είχα τέτοιο σώμα και ας με βλέπατε από το πρωί μέχρι το βράδυ σε τς@ντες. Μακάρι Παναγία μου. Δυστυχώς δεν είμαι εγώ, μη χαίρεστε». Από την άλλη, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Ισπανία με αφορμή τα γυρίσματα που κάνει ο Τζέιμς Καφετζής για την ταξιδιωτική εκπομπή.