«Εγώ ποτέ δεν» - Ο Γιώργος Τσαλίκης ξεκαθαρίζει την θέση του για την κόντρα με τον Γκουντάρα και την Κάκκαβα

Οι δηλώσεις του στον αέρα του Mega Καλημέρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Εγώ ποτέ δεν» - Ο Γιώργος Τσαλίκης ξεκαθαρίζει την θέση του για την κόντρα με τον Γκουντάρα και την Κάκκαβα

Το βράδυ της Δευτέρας 31/5 οι τηλεοπτικές κάμερες πέτυχαν τον Γιώργο Τσαλίκη στην μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης και ανθρωπιάς του Δήμου Περιστερίου για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πρόσφυγες.

Εκεί ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τον σκοπό της συναυλίας, για την οικογένεια, ενώ ξεκαθάρισε και την παρεξήγηση που συνέβη μεταξύ εκείνου και του ζεύγους Γκουντάρα - Κάκκαβα (δείτε εδώ τι έχει συμβεί μεταξύ τους).

«Είναι συναυλία για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, έχει πολύ μεγάλη αδρεναλίνη αυτό, το να το διοργανώσεις, να πάνε όλα καλά... Δεν έχω κάποια βλέψη, δεν το κάνω με σκοπό να είμαι ο αυριανός Δήμαρχος Περιστερίου. Όσο καιρό είναι δήμαρχος ο Ανδρέας Παχατουρίδης και όσο καιρό με χρειάζεται δίπλα του θα είμαι, δεν έχω τέτοιες βλέψεις εγώ», ξεκαθάρισε.

Τι συνέβη μεταξύ Τσαλίκη - Γκουντάρα - Κάκκαβα;

Ενώ στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι έχει δεχθεί τηλεοπτικές προτάσεις: «Ναι συζητάω, η τηλεόραση είναι ένα Μέσο που πάντα με ιντριγκάρει, πάντοτε έρχομαι κοντά αλλά δε το θεωρώ και αναγκαίο... δηλαδή η τηλεόραση μπορεί να ζήσει και χωρίς τον Γιώργο Τσαλίκη....Με τον ΣΚΑΙ ο κύκλος δεν έχει κλείσει νομικά τουλάχιστον».

Για τη διακοπή της συνεργασίας του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα με τον ΣΚΑΙ ο τραγουδιστής τόνισε: «Δεν έχω προσωπικά πικρίες και κακίες με κανέναν και δεν έχω ευχηθεί ποτέ κάποιος να πάθει κάτι κακό ούτε να μην πάει καλά η δουλειά του».

Το ξέσπασμα του Γιώργου Τσαλίκη κατά του Γκουντάρα και της Κάκκαβα

Δηλώσεις στην εκπομπή Καλύτερα δε Γίνεται έκανε το μεσημέρι του Σαββάτου (30/10) ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος ξέσπασε κατά του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα, μετά από όλα όσα έχουν γίνει αυτή την εβδομάδα.

Όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι βγήκε στο Πρωινό και μίλησε για την κόντρα που έχει δημιουργηθεί με τον τραγουδιστή. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε στον Γιώργο Λιάγκα: «Πάρε τον Τσαλίκη να σου πει τα ψυχολογικά του», ενώ έκαναν λόγο και για εμμονική συμπεριφορά.

Το γεγονός αυτό εξόργισε τον Γιώργο Τσαλίκι και μετά από ένα "πινγκ πονγκ" δηλώσεων, βγήκε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού για να εξηγήσει τι ακριβώς έγινε.

Όπως είπε λοιπόν, όσο καιρό ήταν στην Αυστραλία και ενώ είχε συμφωνήσει με τον ΣΚΑΪ, έμαθε πως ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα τον έθαβαν στην διοίκηση του σταθμού για του πάρουν την εκπομπή.

«Σε 5 μέρες έχω πρεμιέρα, μετά από 2 χρόνια που έχουμε να δουλέψουμε και κοίτα με τι κάθομαι και ασχολούμαι. Ήταν ατόπημα ο χαρακτηρισμός. Η διένεξη μου είναι με τον ΣΚΑΪ όχι με το ζεύγος, φαντάζομαι ότι το κανάλι δεν είναι ευχαριστημένο με τα πουλέν του και τις δηλώσεις που έκαναν. Το ζεύγος Γκουντάρα και η Άλκηστις Μαραγκουδάκη με έθαβαν στη διοίκηση για να μου πάρουν την εκπομπή.

Αυτήν ήταν η πρώτη πληροφόρησή μου. Εξού και η ενόχλησή μου. Μιλάμε για την κοροϊδία που υπέστη από τον ΣΚΑΪ. Αν εγώ ήμουν στη θέση του Γρηγόρη και άκουγα όλα αυτά, θα τον έπαιρνα τηλέφωνο και θα του έλεγα “πας καλά ρε μ@@@κα;”. Εγώ λέω πάντα την αλήθεια και για εμένα είναι το θέμα ηθικής. Όταν ήμουν στην Αυστραλία έμαθα ότι οι δυο τους με βρίζουν και πάνε να μου φάνε τη θέση. Είναι θέμα ηθικής, όχι ότι κάποιος άλλος κάνει την εκπομπή», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Τσαλίκης.