«Το τραβήξαμε πάρα πολύ...» - Η στιγμή που ο Νικόλας Ράπτης ένιωσε άβολα στις Μύγες

Ποιο καλεσμένο έφερε σε δύσκολη θέση;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Το τραβήξαμε πάρα πολύ...» - Η στιγμή που ο Νικόλας Ράπτης ένιωσε άβολα στις Μύγες

Το πρωί της Τετάρτης 1/6 ο Νικόλας Ράπτης επισκέφτηκε την εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» και μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια, λίγους μήνες μετά το τέλος του Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, αλλά και για την στιγμή που δεν θα ξεχάσει όταν ήταν στις «Μύγες» στο The 2night Show.

Η στιγμή που ένιωσε άβολα ο Νικόλας Ράπτης

«Επειδή εγώ δεν έχω το τόσο επιθετικό που έχει ο Φάνης, είμαι λίγο πιο μαζεμένος, αισθάνθηκα λίγο άβολα με τον Θοδωρή Μαραντίνη, το τραβήξαμε πάρα πολύ. Θυμάμαι, μπήκε μέσα και του είπαμε “καλώς τον Χρήστο Μάστορα”. Από την αρχή είχε ξεκινήσει στραβά.

Εκείνη την ώρα στο μυαλό μου έλεγα “μαζέψου, μαζέψου, βλέπεις ότι ο άνθρωπος δεν περνάει καλά”. Ναι, ο στόχος ήταν να τον κάνουμε να μην περάσει καλά, αλλά όταν βλέπεις τον άλλον απέναντι να κάνει “γιατί είπαν να έρθω;”. Εκεί ένιωσα λίγο άβολα», αποκάλυψε ο κωμικός.

Ποια είναι η σχέση του Νικόλα Ράπτη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου;

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε το πρωί της Τρίτης (16/11) ο Νικόλας Ράπτης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στις φήμες που τους θέλουν να έχουν κόντρα μεταξύ τους.

«Δεν ξέρω τον λόγο που αναβλήθηκε η πρεμιέρα, είμαι ένας στρατιώτης του καναλιού. Δε νομίζω πως είχαμε έλλειψη ταλέντων από όσα έχω δει!

Η μόνη κόντρα που έχω με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι ποιος θα φάει τα τορτελίνια στο break. Όχι δεν πάω σε ριάλιτι επιβίωσης, έχω θέμα σοβαρό με την πείνα και έχω θέμα σοβαρό με τα πόδια μου», είπε χαρακτηριστικά ο Νικόλας Ράπτης.