Τους "διέλυσαν" τα δημοσιεύματα - Χώρισε οριστικά πασίγνωστο ζευγάρι μετά από 12 χρόνια και 2 παιδιά

Η απιστία ήταν εκείνη που έφερε τη ρήξη ανάμεσα τους! Η επίσημη ανακοίνωση του τέλους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τους

Χαμός επικρατεί στα ξένα media μετά την είδηση πως ο Πικέ κεράτωσε την Σακίρα και μάλιστα η τραγουδίστρια τους έπιασε επαφτοφώρω. Τα δημοσιεύματα τους θέλουν να βρίσκονται το τελευταίο χρονικό διάστημα σε διάσταση, αφού δεν πρόκειται για μια απιστία που έγινε πρόσφατα, όμως τώρα η είδηση έγινε γνωστή.

Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα έχει επιστρέψει στο σπίτι που έμενε όταν ήταν εργένης αλλά δεν τον έχει πάρει από κάτω, καθώς νοικιάζει δωμάτια με τον Ρίκι Πουτς σε διάσημα κλαμπ της Βαρκελώνης και διασκεδάζουν μέχρι πρωίας. Από την πλευρά της η 45χρονη σταρ του έχει «αφιερώσει» το πιο πρόσφατο τραγούδι της με τίτλο «Te Felicito» (Σε συγχαίρω), οι στίχοι του οποίου μιλάνε για απιστία, διπροσωπία και προδοσία - δείτε εδώ με ποια την κεράτωσε.

Μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό «Hola!», το οποίο επικαλείται και η Marca, η Κολομβιανή τραγουδίστρια υπέστη κρίση άγχους με το χαμό που επικρατεί, ενώ το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε στις 28 Μαΐου, δηλαδή αφότου επέστρεψε από το Φεστιβάλ των Καννών. Επίσης, δημοσιεύθηκε και φωτογραφία με το ασθενοφόρο που την μετέφερε στο νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Ανακοίνωσαν και επίσημα το χωρισμό τους Σακίρα και Πικέ

Μετά από τον χαμό που επικράτησε, αφού και στο twitter τα σχόλια παίρνουν και δίνουν, σε κοινή δήλωση τους, Σακίρα και Πικέ ζητούν την κατανόηση όλων σεβόμενοι τα παιδιά τους, ανακοινώνοντας πως χωρίζουν.

«Λυπούμαστε που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε. Για την ευημερία των παιδιών μας, που είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, ζητάμε σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας», αναφέρεται στην κοινή τους δήλωση.

Σακίρα και Πικέ έχουν δύο παιδιά, ένα 9 ετών και ένα 6 ετών.

Το χρονικό της σχέσης τους

Ο Πικέ είναι σε σχέση με τη Σακίρα από το 2010 και είχαν γνωριστεί στο περιθώριο του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, στα γυρίσματα του τραγουδιού «Waka Waka». Σημαδιακό ότι είναι γεννημένοι την ίδια ημέρα με δέκα χρόνια διαφορά. Στις 2 Φεβρουαρίου το 1977 η Σακίρα, στις 2 Φεβρουαρίου 1987 ο Πικέ. Πριν από τη γνωριμία τους, η Σακίρα ήταν σε σχέση από το 2000-2010 με τον δικηγόρο Αντόνιο Ντε Λα Ρούα.

Ανακοίνωσαν το χωρισμό τους Σακίρα - Πικέ

Τον Ιανουάριο του 2011 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους με μια δήλωση στην ιστοσελίδα της Σακίρα, στην οποία έγραφαν ότι έλαβαν την απόφαση τον Αύγουστο του 2010. Ο Πικέ, στις φήμες ότι ήταν η αιτία χωρισμού απαντούσε: «Είμαστε μόνο φίλοι» και «δεν ξέρω τίποτα για τον χωρισμό».

Ο Ζεράρ Πικέ ήταν σε σχέση με την Ισπανίδα ηθοποιό και μοντέλο Νούρια Τομάς, όταν γνώρισε τη Σακίρα στη Νότια Αφρική. «Μου έχουν ζητήσει πολλές φορές συνέντευξη, και έχω πει όχι. Δεν μπορώ να αρνηθώ ότι ήμουν με τον Ζεράρ, αλλά δεν βγήκα ποτέ να το φωνάξω. Αυτό θα ήταν αντίθετο με τις αρχές μου», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της το 2017 στη La Vanguardia, η Τομάς. «Ο Ζεράρ είναι καλός άνθρωπος, και πρέπει να ευχόμαστε στους καλούς ανθρώπους το καλύτερο. Η πληγή έχει κλείσει εδώ και χρόνια. Και αυτά τα χρόνια, του εύχομαι όλα να είναι καλά», είχε σημειώσει. Οι δυο τους είχαν σχέση από τον Μάρτιο του 2009 έως τον Ιανουάριο του 2011.