Η τρυφερή φωτογραφία της Τζομπανάκη με τον Αυγουστίδη που "έλιωσε" το Instagram

Η ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της ηθοποιού

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Η τρυφερή φωτογραφία της Τζομπανάκη με τον Αυγουστίδη που

Η Μαρία Τζομπανάκη είνα η μητέρα του γνωστού ηθοποιού Ορφέα Αυγουστίδη, όπως είναι γνωστό. Συμμετέχουν και οι δυο στην επιτυχημένη σειρά Σασμός. Να σημειώσουμε πως τους βλέπουμε για πρώτη φορά τηλεοπτικά μαζί.

Ο Ορφέας βρίσκεται στην καλύτερη φάση της ζωής του τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά με την αγαπημένη του Γεωργία και το γιο του( δείτε εδώ φωτογραφία τους). Μάλιστα, οι δυο τους, Ορφέας και Γεωργία, πρόκειται να παντρευτούν.

Σήμερα Κυριακή 5/6, ο ηθοποιός έχει τα γενέθλιά του και από το πρωί δέχεται τις ευχές όλων, συγγενών, φίλων και θαυμαστών του.

Οι ευχές της Μαρίας Τζομπανάκη στο γιο της, Ορφέα Αυγουστίδη

Φυσικά, δε θα μπορούσε να παραλείψει να του ευχηθεί και η μητέρα του, η οποία ενεργή στα social media, και του έδωσε τις ευχές της και δημόσια.

Η Μαρία Τζομπανάκη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με τον Ορφέα Αυγουστίδη από την παιδική του ηλικία.

«Να έχεις την ευχή μου σε κάθε αναπνοή σου… Χρόνια πολλά πολύτιμο παιδί μου!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρία Τζομπανάκη.

Οι δηλώσεις της Μαρίας Τζομπανάκη στην πιθανότητα να ξαναγίνει μπαμπας ο γιος της

Την Κυριακή 22/5 το πλατό του Καλύτερα δε Γίνεται, είχε κάτι από Κρήτη και Σασμό, μιας και στην παρέα της Ναταλίας Γερμανού ήταν καλεσμένη η αγαπημένη ηθοποιός Μαρία Τζομπανάκη την οποία απολαμβάνουμε στην καθημερινή σειρά του Alpha. Η ηθοποιός, με αφορμή μία ερώτηση σχετικά με το ποιος είναι ο πατέρας του Νικηφόρου, θέλησε να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους σχετικά με όσα γράφονται για τον γιο της Ορφέα Αυγουστίδη.

«Μεγάλη ευκαιρία για να σας πω κάτι. Κυκλοφορεί τελευταία μια είδηση και μου το λένε συνέχεια, εγώ δεν το έχω ψάξει στο ίντερνετ, ότι η νύφη μου, η Γεωργία μας, είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί. Μακάρι να ήταν αλλά δεν είναι. Μακάρι να κάνουν και άλλα παιδιά. Έχουν μάλλον κάπως μπερδευτεί με τη σειρά. Η Γεωργία μας δεν είναι έγκυος.

Ο Μαθιός και η Μαριλίτα δεν ξέρω γιατί εγώ είμαι η Καλλιόπη που δε ξέρει. Κανείς μας δεν ξέρει. Θα το μάθουμε κάποια στιγμή αλλά δε ξέρω πότε. Η φετινή σεζόν θα λήξει με ανάμεικτα συναισθήματα» είπε η Μαρία Τζομπανάκη.