Σκέτο παραμύθι: Τα πρώτα στιγμιότυπα από τη βάφτιση του γιου της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά στο Μονακό

«Μαγνήτισε» τα βλέμματα με το λευκό της φόρεμα η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σκέτο παραμύθι: Τα πρώτα στιγμιότυπα από τη βάφτιση του γιου της Βίκυς Καγιά και του Ηλία Κρασσά στο Μονακό

Μία υπέροχη περίοδο της ζωής τους βιώνουν ο Ηλίας Κρασσάς και η Βίκυ Καγιά, οι οποίοι το βράδυ της Δευτέρας (6/6) βρέθηκαν στο Μονακό προκειμένου να πραγματοποιήσουν τη βάφτιση του γιού τους, Κάρολου - Ηλία.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια επέλεξε ένα λευκό μίντι φόρεμα με ανοιχτή πλάτη, και μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα υπέροχο βίντεο στο οποίο χορεύει στον χώρο όπου έγινε η βάφτιση του μικρού της.

Καλεσμένη στην ιδιαίτερη αυτή μέρα για το ζευγάρι ήταν και η Μαρίνα Βερνίκου, η οποία μάλιστα ανέβασε μία φωτογραφία από τον ιδιαίτερο στολισμό που επέλεξαν οι ευτυχισμένοι γονείς για τον γιό τους.

Θυμίζουμε πως το 2014 το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου στο Παρίσι σε μία λιτή τελετή (δείτε εδώ αδημοσίευτες φωτογραφίες).

Στιγμιότυπα από τα βαφτίσια του γιου Καγιά - Κρασσά

Κάρολος Ηλίας βάφτιση

Λίγες μέρες πριν ωστόσο γιόρτασαν και τα γενέθλια της Μπιάνκα

Η Βίκυ Καγιά, την οποία φέτος θα απολαύσουμε πίσω στο GNTM 5 μιας και επιστρέφει, πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα την Τετάρτη 25/5 έκανε μία ανάρτηση για την κορούλα της Μπιάνκα, η οποία έκλεισε τα 7, και η παρουσιάστρια δημοσίευσε τις πιο γλυκιές και συγκινητικές ευχές για εκείνη, μέσα από μία σειρά με φωτογραφίες της.

Η περήφανη μαμά δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες εκείνης και της κόρης της και κυριολεκτικά "λιώσαμε" καθώς η μία φωτογραφία ήταν καλύτερη από την άλλη! Η παρουσιάστρια χαρακτηριστικά έγραψε κάτω από τη δημοσίευση: «Happy 7th birthday to our favorite girl! If you can dream it you can do it! May you have a day full of laughter,happiness and joy!! We love you always and forever! »