Μεγάλη αποκάλυψη στο «Happy Day»: Κριτής αποχωρεί από το «Just the two of us»

Τι συνέβη;

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μεγάλη αποκάλυψη στο «Happy Day»: Κριτής αποχωρεί από το «Just the two of us»

Το «Just the 2 of Us» επιστρέφει τη νέα σεζόν στον Alpha και οι προετοιμασίες γίνονται με πυρετώδεις ρυθμούς, ενώ οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει με πρόσωπα που θα πλαισιώνουν τα ζευγάρια. Ωστόσο η έκπληξη αυτή τη φορά μας ήρθε από την κριτική επιτροπή, αφού όπως αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωί στον αέρα του «Happy Day» θα έχουμε μια ηχηρή απουσία από τη νέα σεζόν.

Πριν από λίγο καιρό είχαμε και τις δηλώσεις της παρουσιάστριας του show Κατερίνα Στικούδη, που αποκάλυψε ότι ετοιμάζεται να παρουσιάσει εκπομπή στον Ant1 μαζί με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου(δείτε εδώ αναλυτικά τα σχέδιά τους).

Ποιον κριτή δε θα δούμε στο Just the 2 of us από τη νέα σεζόν

Η Μαρία Μπακοδήμου είναι λοιπόν εκείνη που δε θα βρίσκεται στον επόμενο κύκλο του μουσικού σόου, καθώς αποχωρεί από τον Alpha με προορισμό τον ΣΚΑΙ. Εκεί αναμένεται να αναλάβει τη ζώνη 12:00 – 14:00 η οποία μένει κενή μετά την επικείμενη αποχώρηση της Ιωάννας Μαλέσκου(δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο Vanda's blog).«Έτυχε και μίλησα με τον Κοκλώνη τις προάλλες και μου είπε πως ψάχνει κόσμο για το J2US» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με την Τίνα Μεσσαροπούλου να συμπληρώνει: «Ναι, γιατί η Μαρία Μπακοδήμου δεν… Αφού πάει στον ΣΚΑΙ για να κάνει το 12:00-14:00».

«Κλείδωσε» η επιστροφή του - Έρχονται τα πάνω κάτω στο σόου

Φωτιά έχει πάρει ο Νίκος Κοκλώνης που δεν σταματά να φέρνει φαντασμαγορικά σόου στην ελληνική τηλεόραση. Για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν ο παραγωγός ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ, 2 μυθοπλασίες ενώ είναι προ των πυλών και μεγάλη επιστροφή του «Just the 2 of Us».

Τα πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης ανάγκασαν τους ιθύνοντες του καναλιού να ανάψουν το πράσινο φως για νέα επεισόδια. Μάλιστα έχουν ξεκινήσει ήδη οι πρώτες επαφές για τα άτομα τα οποία θα διαγωνιστούν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, αναμένουμε να τον δούμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το συντομότερο και μάλιστα η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για Σεπτέμβριο.

Ωστόσο όπως αναφέραμε και παραπάνω η κριτική επιτροπή δε θα είναι η ίδια μετά την αποχώρηση της Μπακοδήμου ενώ αναμένουμε και άλλες αλλαγές.

Φυσικά σε όλο αυτό ο Νίκος Κοκλώνης δεν έχει πάρει θέση αλλά έχει τονίζει ότι τις τελικές αποφάσεις τις παίρνει το κανάλι.