«Θέλω να κάνω σύμφωνο συμβίωσης ή πολιτικό γάμο» - Άκρως αποκαλυπτικός ο Σπύρος Μπιμπίλας

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Θέλω να κάνω σύμφωνο συμβίωσης ή πολιτικό γάμο» - Άκρως αποκαλυπτικός ο Σπύρος Μπιμπίλας

Στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» μίλησε το πρωί της Κυριακής (12/6) ο Σπύρος Μπιμπίλας όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τα σχέδια της προσωπικής του ζωής αλλά και για το κίνημα #metoo όπου συνεχίζει να απασχολεί ιδιαίτερα σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα

Όλοι οι άνθρωποι που έχουν περάσει από τη ζωή μου, είτε την προσωπική, είτε την επαγγελματική, δεν έχουν φύγει από τη ζωή μου. Είναι ο περίγυρός μου, η οικογένειά μου. Ακόμα και οι σχέσεις οι παλαιότερες, έχουν μείνει στη ζωή μου. Θέλω να κάνω σύμφωνο συμβίωσης ή πολιτικό γάμο, αλλά δυστυχώς δεν έχει βρεθεί ακόμα το κατάλληλο πρόσωπο».

«Δεν είμαι από τους ανθρώπους που σβήνουν το παρελθόν. Τα καλά στοιχεία τα κρατάς μέσα σου. Εφόσον αποδοθεί δικαιοσύνη και εφόσον ζητήσει συγγνώμη από τους ανθρώπους που τους έχει πειράξει, θα έκανα ξανά παρέα με τον Πέτρο Φιλιππίδη.»

«Τους είπα θα βγω στα κανάλια και θα πω...» - Η αποκάλυψη του Σπύρου Μπιμπίλα για την δίκη του Φιλιππίδη

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον» βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 28/3 ο Σπύρος Μπιμπίλας. Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ μίλησε για την σημερινή δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, κατά την οποία ήρθε σε σύγκρουση με τον γιο του και αποκάλυψε πως δεν τον άφηναν να μπει στη αίθουσα που δικαζόταν ο ηθοποιός και όταν τους ενημέρωσε ότι θα βγει στα κανάλια και θα το πει, τότε τον άφησαν να μπει.

«Ήμουν στο δικαστήριο, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να μπω στην αίθουσα, έγινε κάτι που με ξένισε. Μπήκαν οι πρώτοι και τους δεύτερους δεν τους άφησαν και μας είπαν ότι γίνεται λόγω κορωνοϊού.

Εγώ είπα ότι “με συγχωρείτε, αλλά εδώ γίνεται κατ’ επιλογή, άλλοι μπαίνουν, άλλοι βγαίνουν κι εγώ είμαι πρόεδρος του ΣΕΗ και μάρτυρας και δεν μπορώ να μπω”. Και αφού τους είπα ότι θα βγω στα κανάλια και θα πω ότι δεν με αφήνετε να μπω μέσα στην αίθουσα, εκείνη την στιγμή με άφησαν και μπήκα», είπε ο ηθοποιός.