"Λύγισε" η Όλγα Πολίτου για τον χαμό του συζύγου της - «Νιώθω “σπασμένη”»

Όλα όσα αποκάλυψε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το πρωί της Τετάρτης (15/6) μέσα από την εκπομπή «MEGA Καλημέρα» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα η Όλγα Πολίτου η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, "άνοιξε" την καρδιά της και μίλησε για την απώλεια του συζύγου της καθώς την στιγμάτισε.

Η σπάνια εξομολόγηση της Όλγας Πολίτου

«Παντρεύτηκα από μικρή, μετά παρόλο που χώρισα από τον πρώτο σύζυγο μου, γνώρισα τον 2ο σύζυγο μου και το βλέμμα μου ήταν εκεί. Είχα ανέβει στη Θεσσαλονίκη, άνοιξε μία ξύλινη πόρτα ο δεύτερος σύζυγος μου και μπήκε στην ψυχή μου. Ο σύζυγός μου με αγάπησε πολύ περισσότερο από ότι εγώ, τώρα αναλύω τις λεπτομέρειες και ποιόν άνθρωπο ουσιαστικά έχασα. Στον δεύτερο σύζυγο μου δεν του πολυάρεσε που ήμουν ηθοποιός».

«Με τον σύζυγο μου ήμασταν μαζί 35 χρόνια και 96 ήμερες. «Φεύγοντας» ο Γιώργος αισθάνθηκα σπασμένη, και δεν ξέρω αν μπορούν να μαζευτούν τα κομμάτια μου. Ο σύζυγος μου «έφυγε» μέσα σε 99 ήμερες από λάθη. Καλύτερα ας μην τα συζητήσω γιατί μου κάνουν κακό. Όταν δεν ακούω τον Γιώργο, λυγίζω, το ότι δεν θα τον ακούσω ποτέ ξανά».

Λίγα λόγια για την Όλγα Πολίτου και την ζωή της

Η Όλγα Πολίτου είναι ηθοποιός. Γεννήθηκε στην Πάτρα.

Έχει καταγωγή από τα επτάνησα. Ο πατέρας της καταγόταν από την Κέρκυρα και η μητέρα της από την Ζάκυνθο.

Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου.

Έχει δραστηριοποιηθεί στον κινηματογράφο με τη συμμετοχή της σε ταινίες 'οπως "Η Μεσόγειος φλέγεται" (1970), "3 πουλάκια κάθονται" (2003), "Αλιόσα" (1999), "Θεοδώρα η Αγία των Φτωχών" (1996) και στην τηλεόραση, συμμετέχοντας σε τηλεοπτικές σειρές όπως "Επτά θανάσιμες πεθερές", "Κατοχή", "Το μονοπάτι της αγάπης", "Αέρινες σιωπές", "Τμήμα Ηθών", "Καλημέρα Ζωή", "Η Λάμψη".

Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Έγκλημα στο Orient Exrpess (2018), Κι απο Σμύρνη...Σαλονίκη (2019), Πρωταγωνίστριες (2016).

«Εχουμε εξαιρετικούς ηθοποιούς που πολλές φορές μπορώ να τους πω και θαυματοποιούς με τις συνθήκες που δουλεύουμε στην Ελλάδα. Δεν ταυτίστηκα με ρόλους ή με είδη θεάτρου. Δεν με "σφράγισαν" με κανένα είδος και επίσης δεν με μπέρδεψαν ποτέ με κανέναν ρόλο απ’ όσους υποδύθηκα».