«Το θεωρώ απαράδεκτο, πολύ τοξικό!» - Ξέσπασε η Κόνι Μεταξά για όσα γράφονται για το γάμο της

Δεν μασάει τα λόγια της ποτέ και τα λέει όπως είναι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Το θεωρώ απαράδεκτο, πολύ τοξικό!» - Ξέσπασε η Κόνι Μεταξά για όσα γράφονται για το γάμο της

Η όμορφη και ταλαντούχα σε ότι κάνει Κόνι Μεταξά, σε λίγες μέρες θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της Μάριο Καπότση, και σε πρόσφατες δηλώσεις της, αποκάλυψε ορισμένες λεπτομέρειες για εκείνη την μέρα, μιας και όπως ανέφερε απαγορεύονται τα παιδιά, ενώ μίλησε και για τα δημοσιεύματα που την ενόχλησαν με όσα έγραψαν για το γεγονός.

Τι ενόχλησε την Κόνι Μεταξά

«Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα, δεν είμαι έτοιμη. Και με εκνευρίζει πολύ το ότι κάποιοι μπορεί να σκέφτονται ότι παντρεύομαι επειδή είμαι έγκυος. Καταρχάς, όταν λες σε μια γυναίκα ότι είναι έγκυος, υπονοείς ότι έχει παχύνει. Είχα ανεβάσει τις προάλλες μια φωτογραφία που ήταν πρησμένη η κοιλιά μου από το άγχος και μετά έγραψαν αυτό το πράγμα. Το θεωρώ απαράδεκτο, πολύ τοξικό και πολύ άσχημο.

Δεν ξέρεις αν η άλλη γυναίκα μπορεί να κάνει παιδιά και αν θα της χτυπήσεις ένα ευαίσθητο σημείο. Έχει συμβεί σε φίλες μου αυτό, να τις ρωτάνε «πότε θα κάνεις παιδί;» ή «μήπως είσαι έγκυος;» και εκείνες να κάθονται να κλαίνε. Όλο αυτό πρέπει να σταματήσει εδώ! Για μένα είναι κόκκινη γραμμή…».

Ποιοι θα τραγουδήσουν στο γάμο τους

Τις τελευταίες μέρες όλο και περισσότερες λεπτομέρειες για το γάμο τους βγαίνουν στη δημοσιότητα, για αυτό και ο αθλητής φρόντισε να δώσει άλλη μια συνέντευξη στην κάμερα του «Xαμογέλα και Πάλι» , όπου μίλησε για τις λεπτομέρειες του ιερού μυστηρίου, ενώ αποκάλυψε και τα μεγάλα ονόματα της ελληνικής σκηνής, που θα τραγουδήσουν.

Ο πεθερός πάντως Λευτέρης Πανταζής, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον γαμπρό του την Τετάρτη 8/6 στο «The2Night Show», όπου μας είπε πως ήρθαν πιο κοντά με τον Καπότση, ενώ μίλησε εκτενέστερα και για το γάμο της κόρης του Κόνι Μεταξά, αλλά και για το ενδεχόμενο να γίνει παππούς.

Αρχικά τον είδαμε να προβάρει γαμπριάτικο κοστούμι για το οποίο είπε:

«Το κοστούμι μου δεν το έχει δει η Κόνι ούτε εγώ έχω δει το νυφικό, θα το δούμε την κατάλληλη στιγμή. Όλα θα γίνουν στα Χανιά, και μετά το μυστήριο θα κάνουμε ένα πάρτι. Ο γάμος θα είναι κλειστός, δεν θα ήθελα να έρθουν τα κανάλια για να ζήσουμε τη στιγμή».

Όσο για τους προσκεκλημένους του γάμου τους, ο γνωστός αθλητής ανέφερε:

«Ο Λευτέρης Πανταζής δεν θα τον έχουμε για να τραγουδήσει, ωστόσο θα πει κάποια τραγούδια. Θα είναι και άλλοι φίλοι μας, θα είναι η Ελένη Φουρέιρα και ο Αντώνης Δημητριάδης μεταξύ άλλων. Έχω πει στην Κόνι να τα αναλάβει όλα εκείνη, δεν έχω δει ούτε τις μπομπονιέρες».